16 / 04 / 2024

Beşerler Grup 2014 cirosu

Beşerler Grup 2014 cirosu

Beşerler Grup, 2010’dan itibaren eğitim mobilyalarına odaklanarak ciroyu 17 milyon liradan 37 milyon liraya taşımayı başardı. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karaman, “Asıl başarı babamızı emekli etmek oldu." dedi

Süvari Grup İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Süvari Grup İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadda Sehimi ve Murat Süvari ortaklığında kuruldu. 

Trabzon Beşikdüzü'nde yıkım krizi!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde bulunan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu parkının kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması için ilk kepçe vuruldu. Bir grup protesto ederken, yıkım durduruldu.

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

A.E.Grup Hafriyat Asfalt İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Atıl tarafından kuruldu.

Bp Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bp Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Parçaoğlu tarafından kuruldu. 

Günka Grup Yapı İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günka Grup Yapı İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Güneyli ve Arzu Can ortaklığında kuruldu.

Zeynep Beşerler Bodrum'a taşındı!

Oyuncu Zeynep Beşerler, geçtiğimiz günelerde Etiler'de bir mekan çıkışında görüntülendi. Beşerler, bir süredir ailesiyle birlikte Bodrum'da yaşadığını söyledi.

Çetin Civata, beşinci fabrikasını Yalova OSB’de kuracak!

Tecde Grup bünyesinde faaliyet gösteren Çetin Civata, beşinci fabrikasını Osman Gazi Köprüsü açıldıktan sonra Yalova OSB’de kurma kararı aldı.

Ege Grup Maidan'e Avrupa'dan ödül!

Ege Grup'un ,Çankaya'daki MAIDAN' proje Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan European Propeıty Avvards'ta "Beş Yıldızlı En iyi Ofis Mimarisi ödülünün sahibi oldu.

Günsan’dan Visage Grup Priz serisi!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü markalarından Günsan, tasarım, güvenlik, inovasyon ve kaliteyi bir araya getirdiği Visage Grup Priz serisini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Günsan'dan Visage Grup Priz serisi!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü markalarından Günsan, tasarım, güvenlik, inovasyon ve kaliteyi bir araya getirdiği Visage Grup Priz serisini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Fuzul Grup basın toplantısı ertelendi!

Yarın Shangri La Bosphorus Beşiktaş’ta gerçekleşecek Fuzul Grup basın daveti, Gaziantep’te gerçekleşen terör saldırısından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Tuna Grup mobilyada fark yaratıyor!

Tuna Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Tuna, "Gönlümüzden geçen, beş yıl sonra iş hacmimizin yarıya yakınını ev mobilyasının oluşturması. Ev mobilyası işine girdiğimizde ofis müşterisinin katkısını çok gördük. Bize cesareti veren de oydu" dedi.

CKB Grup İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CKB Grup İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahin Korkmaz ve Arif Ceylan ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Beşerler Grup 2014 cirosu Haberi

Beşerler Grup 2014 cirosu


Türkiye’nin aile şirketlerindeki ‘kurumsallaşamama’ sorunu genellikle trajik sonlara yol açıyor. Türk şirketlerinin sadece yüzde 10’u üçüncü kuşağa intikal edebiliyor. İşte bu sorunu aşan ve ikinci kuşağa geçtikten sonra daha sağlıklı bir yönetim yapısına kavuşan şirketlerimizden Beşerler Grup, 2010 yılından bugüne cirosunu 17 milyon liradan 37 milyon liraya taşımayı başardı. Üstelik bu cironun yüzde 20’si ihracattan geliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karaman, 2010’da eğitim mobilyalarına odaklandıklarını belirtiyor ve proje bazlı tefrişlerle de hızlı büyüme yakaladıklarını anlatıyor. Karaman, şirketin kurucusu babası Zeki Karman’ı 65 yaşında re’sen (zorunlu) emekli ettiklerini ve ikinci kuşak olarak daha kurumsal bir şirket yönetimi uyguladıklarını anlatıyor. Mehmet Karaman şöyle konuşuyor:


ERZİNCAN’DAN KOCAELİ’NE


Erzincanlıyız. 5 erkek 2 kız olmak üzere 7 kardeşiz. Babamız Zeki Karaman, 1960’da Erzincan’da metal eşya, masa...