19 / 04 / 2024

Beşevler Hafize Hatun Cami yenilendi mi

Beşevler Hafize Hatun Cami yenilendi mi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından avlu zemini yenilenen, çevre düzenlemesi yapılan Beşevler Hafize Hatun Camii, yeni bir yaşam alanına dönüştü.

Live In Beşevler satışta! Telimler Mart 2024'te!

Taşkoyan İnşaat tarafından inşa edilen Live In Beşevler konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 28 adet daire inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

O belediye konut imarlı arsa satacak! İhale tarihi belli oldu!

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesine bağlı Göçmenler Mahallesi Beşevler Sokak’taki konut imarlı hisseli arsa satılacak. Söz konusu arsa, 31 Ekim tarihinde açık teklif usulüyle satışa çıkacak.

Tuzla Beşevler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Beşevler Mevkii ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Tuzla Şehriyaz Beşevler!

Tuzla Şehriyaz Beşevler projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 400 bin liradan başlıyor.

Şehriyaz Beşevler nerede?

Şehriyaz Beşevler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Şehriyaz Beşevler nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Şehriyaz Beşevler fiyat!

Şehriyaz Beşevler fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Şehriyaz Beşevler fiyat bilgisi ve projeyle ilgili detaylar...

Şehriyaz Beşevler projesi geliyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Şehriyaz Beşevler projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Tuzla Beşevler 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Beşevler Mevkii ve Yakın Çevresine İlişkin, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Bursa Cephanelik bölgesi imara açılmadı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer’in Beşevler mahallesinde yer alan ve 1. derece doğal koruma alanında bulunan Cephanelik bölgesinin imara açılmasının söz konusu olmadığını dile getirdi.

Beşevler Turizm Otelcilik Okulu yıkıldı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin yıkılmasını istemediği Beşevler Turizm Otelcilik Okulu'nun binası yıkıldı.

Bursa Beşevler Hafize Hatun Camii yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından avlu zemini yenilenen, çevre düzenlemesi yapılan Beşevler Hafize Hatun Camii, yeni bir yaşam alanına dönüştü.

BTG inşaat Beşevler Trio Live projesine başlıyor!

İnşaat sektöründeki 12 yıllık tecrübesi ile başarılı projelere imza atan BTG inşaat, Beşevler Trio Live projesiyle yine adından söz ettirecek. İnşaat Mühendisi Göral yeni projeyi anlattı.

Beşevler Hafize Hatun Cami yenilendi mi Haberi

Beşevler Hafize Hatun Cami yenilendi mi


Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirirken, vatandaşlardan gelen talepleri de imkanlar ölçüsünde yerine getiren Büyükşehir Belediyesi, en yoğun taleplerden biri olan camilerdeki çevre düzenleme çalışmalarına hız verdi. Tarihi ve kültürel miras çalışmaları kapsamında ecdat yadigarı tarihi camileri restorasyonlarla ilk günkü orijinal haline getiren Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde yoğun yapılaşma arasında sıkışmış camileri de çevre düzenlemeleriyle yeni yaşam alanlarına dönüştürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Beşevler Mahallesi’ndeki Hafize Hatun Camii de zeminden bahçe düzenlemesine, şadırvanından oturma guruplarına kadar yenilendi.


Camideki yapılan düzenleme çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, vatandaşların huzur içerisinde toplanmaları ve ibadetlerini yapmaları için tüm güçleriyle camileri yenilediklerini söyledi. Bunlardan birinin de Hafize Hatun Camii olduğunu kaydeden Başkan Altepe, tuvaletleri, çevre duvarları, oturma grupları ve müştemilatı yenilenen caminin başta cemaat olmak...