23 / 04 / 2024

beşiktaş arnavutköy

beşiktaş arnavutköy

1957 yılında Boğaziçi Lisesi'nden Sadıkzade villasının önüne kadar uzanan kısım da sahil 3 metre beton olarak doldurulacakmış, sahil boyundaki binalar da yıkılacakmış. Bu suretle yol 30 metre olacakmış.

1946 yılında Beşiktaş Arnavutköy'de metrekaresi 75 kuruşa arsa satılacakmış!

Reşat Altın 30 lira olduğu 1946 yılında Beşiktaş Palacı Sokak'ta deniz manzaralı 12 bin 90 metrekare arsa metrekaresi 75 kuruştan, 9 bin 675 liraya toptan satılacakmış.

1944 yılında Cihangir'de on daireli bir apartman 220 bin liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında Cihangir'de 2 bin 200 lira kira getirisi olan on daireli bir apartman 5 bin 790 altın parasına, 220 bin liraya satılacakmış.

Beşiktaş Arnavutköy'de deniz kenarında bir apartman 45 bin liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında Arnavutköy'de deniz kenarında 3 daireli bir bina bin 185 altın parasına 45 bin liraya, aynı semtte deniz manzaralı 2 daireli bina ise 35 bin liraya satılacakmış.

Beşiktaş yönetimi, Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçti! Kira bedelleri artırılacak! 

Beşiktaş yönetiminin sorunlarından biri de gayrimenkullerden alınan kira bedelleri oldu. Yönetim Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçiyor. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

Arnavutköy Yönetim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Yönetim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Mürşit Unat tarafından kuruldu.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Spor hisseleri Borsada yüzleri güldürdü! Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu!

Spor endeksi, Ocak-Haziran 2023 döneminde yüzde 26 oranında değerlendi. Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum ne?

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Mints Suits Beşiktaş lansmana özel yüzde 5 indirimle satışta! Yeni proje! 

Mints Suits ALB-UGR Group imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirimle satışlar başladı. Peki Mints Suits Beşiktaş projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ'tan İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konuta yer verilecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede? KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi!

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

beşiktaş arnavutköy Haberi

beşiktaş arnavutköy



Arnavutköy - Bebek sahil yolu 30 metre olarak genişletiliyor.


Ankara Caddesi'ndeki yıkma faaliyetine geceleri de devam edilerek bu iş pazara kadar bitirilecek.


  Arnavutköy - Bebek yolunun açılması için hazırlanan planın üçüncü kısmının tatbikine başlanmış bulunmaktadır. 

  Bu duruma göre, Boğaziçi Lisesi'nden itibaren Bebek'e ve Sadıkzade Villası'nın önüne kadar uzanan kısımda sahil beton olarak doldurulacak ve yola 3 metre eklenecektir. Ayrıca sahil boyundaki eski gazinolar ve bahçelerle evler de yıkılarak caddeye verilece, bu suretle yol 30 metre olacaktır. Bebek yolunun bu kısmı bittikten sonra, dönemeçteki binalarla okul ele alınacak, buralar da istimlak edilerek cadde düz bir hatla Bebek Meydanı'na bağlanacaktır. 

  Diğer...