20 / 04 / 2024

Beşiktaş fulya akaryakıt istasyonu

Beşiktaş fulya akaryakıt istasyonu

BEŞİKTAŞ, Fulya’daki akaryakıt istasyonu ile kira geliri yüzünden sorun yaşıyor. Benzin istasyonu ile tatlıcının bulunduğu iki katlı binanın yerine, Fulya projesi ve çevredeki binalar emsal gösterilip çok katlı inşaat projesi hazırlandı.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan 2023'te yapılmıştı. Söz konusu arsa için 7 Eylül'de yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Peki projeyi hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

Belediye 5 arsa satacak! Otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsaları kaçırmayın! 

Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Aktekke'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

İzmir'in göbeğindeki akaryakıt istasyonu 5 yılığına kiraya verilecek!

İzmir İli Bayraklı Belediye Başkanlığı, İzmir Bayraklı'da yer alan akaryakıt istasyonunu kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Temmuz tarihinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! Borsada Beşiktaş ve Trabzonspor'un hisseleri pozitif ayrıştı!

Borsada işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, Mayıs'ta borsada kaybettirirken, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği'nin hisseleri pozitif ayrıştı.

Referans Beşiktaş nerede inşa ediliyor? Referans Beşiktaş lokasyon bilgisi!

Referans Beşiktaş nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve Referans Beşiktaş lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatlarına beklenen indirim geldi mi? Shell, BP, Opet, PO, Total 3 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları

Milyonlarca araç sahibi, akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmelerini an be an yakın ilgi ile takip ediyor. Peki akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? Benzin, motorin ve LPG'nin litre fiyatı ne kadar?

Akaryakıt fiyatları sallanmaya devam ediyor! Shell, BP, Opet, PO, Total 3 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları

Milyonlarca araç sahibi, akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmelerini an be an yakın ilgi ile takip ediyor. Peki akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? Benzin, motorin ve LPG'nin litre fiyatı ne kadar?

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede? KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi!

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş’taki ‘Gizemli Tünel’in sırrı ortaya çıktı! Yol aniden çökünce boyutu anlaşıldı

İstanbul Beşiktaş'ta yolun aniden çökmesiyle ortaya çıkan gizemli tünelin sırrı ortaya çıktı. Etiler Tamburi Ali Efendi Sokak'ta, ortaya çıkan tünelde ekipler inceleme yaptı ve son durum bilgisi kamuoyuna açıklandı.

Loca Beşiktaş fiyat!

Kütan İnşaat'ın Beşiktaş'ta hayata geçirdiği Loca Beşiktaş projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Loca Beşiktaş'ın fiyatı ne olacak? İşte Loca Beşiktaş'ın fiyat bilgisi...

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Beşiktaş fulya akaryakıt istasyonu Haberi

Beşiktaş fulya akaryakıt istasyonu

Önceki yönetimlerin yaptığı anlaşma gereği istasyon kulübe düşük ücret ödediği belirtildi. İddiaya göre aylık 10 bin dolar ödemede bulunan firma, alan içinde faaliyet gösteren tatlıcıdan aylık 13 bin lira kira alıyor. 2009’da Metin Keçeli, firmanın sözleşmesini 2025’e uzattı. Kulübün tahliye etmesi halinde, 40 bin lira tazminat öder maddesi koydurttu. Firma, yaz başında akaryakıt istasyonunu yıkarak, yenileme çalısması başlattı. Ruhsat almadan yapılan çalışma sonrası başkan Fikret Orman tapudan imar şerhi koydurdu. Buna rağmen devam eden inşaat çalışması tekrar mühürlendi.


ÇOK KATLI PROJE

Benzin istasyonu ile tatlıcının bulunduğu iki katlı binanın yerine, Fulya projesi ve çevredeki binalar emsal gösterilip çok katlı inşaat projesi...