26 / 04 / 2024

Beşiktaş Fulya tesisleri

Beşiktaş Fulya tesisleri

2005 yılında Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 'Süleyman Seba' adı verilecek proje ile Fulya'nın çehresini değiştirecekmiş. İçinde rezidans, hipermarket, hastane ve otopark barındıracak kompleks 70 milyon dolara mal olacakmış.

1999 yılında Büyükşehir Belediyesi Fulya Tesisleri'nin üzerine gökdelen dikecekmiş!

1999 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, spor alanı olma özelliğini kaybettiğini savunduğu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne ait Fulya Tesisleri'nin üzerine 24 katlı, 432 daireli 4 gökdelen dikmeyi planlamış.

Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu...

Beşiktaş'tan No:1903 tesisleri tahliye açıklaması!

Beşiktaş'ın Levent'teki No:1903 tesisilerini borçlarını ödemedeği gerekçesi ile 18 Kasım 2019 tarihi itibariyle Beşiktaş Belediye Başkanlığı yetkilileri teslim aldı...

Beşiktaş'ın Levent'teki No:1903 tesisine borç darbesi!

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Mehmet Üstünkaya No: 1903 Sosyal Tesisleri'ni ecrimisil bedellerinden kaynaklı borçların ödenmediği gerekçesiyle Beşiktaş Belediyesinin teslim aldığını duyurdu...

İBB'nin Beşiktaş'taki arsasına alıcı çıkmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 114 milyon liraya satışa çıkardığı Beşiktaş Fulya'daki arsasına alıcı çıkmadı.

Beşiktaş, AVM'den yıllık 15-16 milyon lira gelir elde edecek!

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil yaptığı açıklamada, Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi'nin, kulüp için önemli bir gelir kaynağı olacağını söyledi. 

Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı!

Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi’nin açılışı,Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleşti…

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı.

Beşiktaş'a Ümraniye'den bedelsiz 30 dönüm arazi!

Beşiktaş 2 yıldır kurmak istediği Futbol Akademisi için istediği araziye sahip oldu. Nevzat Demir Tesisleri'nin yanındaki arazi siyah-beyazlı takıma 49 yıllığına kiralandı. 

Beşiktaş, Petrol Ofisi davasını kaybetti!

Beşiktaş Spor ve Jimnastik Kulübü ile Fulya Akaryakıt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi arasındaki davada yeni bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş'a Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü'nü kullanma hakkı verilmedi!

Beşiktaş Kulübü'nün, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkını 10 yıl için almasını öngören protokol CHP engeline takıldı.

Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri Beşiktaş'ın!

Beşiktaş Kulübü, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkının 10 yıllığına alınacağını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Bakırköy Belediye Başkanlığı ile bu konuda mutabakata varıldığı bildirildi.

Fulya'daki Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri yenileniyor!

Vodafone Arena’nın inşaat çalışmalarını başlatmak için İnönü Stadı’na ilk kazmayı vuran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün de Şan Ökten Tesisleri için kolları sıvadı. Orman, yıkım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisleri'nin yıkımı başladı!

Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisleri'nin yıkım işlemi kulüp başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla başladı. Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Şan Ökten için hazırlanan video gösterimiyle başlayan törende Ökten'in ailesi de yer aldı.

Beşiktaş Fulya tesisleri Haberi

Beşiktaş Fulya tesisleri



Beşiktaş'ın Fulyası 70 milyon dolara Süleyman Seba oluyor


Beşiktaş, 'Süleyman Seba' adı verilecek proje ile Fulya'nın çehresini değiştirecek. Rezidans, hipermarket, hastane ve kapalı otoparktan oluşacak olan kompleks, ruhsat alındıktan sonra 24 ayda bitirilecek ve 70 milyon dolara mal olacak. Beşiktaş'ın rezidans, hastane ve alışveriş merkezlerinden elde edeceği aylık gelir 1 milyon dolara ulaşacak.


    İSTANBUL'da 'Selenium' projeleri ile dikkat çeken ve son olarak Beşiktaş'ın 'Fulya Projesi' ihalesini alan 38 yıllık inşaat şirketi Aşçıoğlu'nun sahibi Yaşar Aşçıoğlu, Fulya projesinin kendileri için karlı değil prestijli bir proje olduğunu söyledi. Aşçıoğlu, 70 milyon dolar yatırımla yapacakları projenin isminin ise Süleyman Seba olacağını...