16 / 04 / 2024

beşiktaş konut fiyatları

beşiktaş konut fiyatları

Emlakjet Beşiktaş ilçe analizini yayınlandı. Beşiktaş'ta en ekonomik semtler açıklandı. En uygun ev fiyatları Sinanpaşa, Gayrettepe ve Abbasağa mahallelerinde bulunuyor. Bölgede en çok kiralık ev ve 2+1 daire aranıyor.

İstanbul'un gayrimenkulde en değerli ilçesi Beşiktaş!

İstanbul'un konutta en pahallı ilçesi belli oldu. Boğaz'a nazır semt Beşiktaş'ta metrekare fiyatı 10 bin 792 TL'ye ulaştı.

İstanbul'da en ucuz ve en pahalı ev nerede?

İstanbul’da konut metrekare satış fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Beşiktaş, en düşük ilçe Esenyurt oldu...

Türkiye'nin konutta en pahalı 20 ilçesi!

Hürriyet Emlak Aralık 2017 Emlak Endeksi açıklandı ve Türkiye'nin konutta en pahalı ilçeleri belli oldu. İşte en pahalı ilçeler...

Levent'te icradan 25 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş'ın Levent Mahalesi'ndeki villayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş'ta emlak piyasası durgun!

İstanbul'da çok sayıda kiralık daire bulunuyor. İstanbul Emlakçılar Odası'na göre kira fiyatlarının İstanbul genelinde yüzde 25 gerilediği belirtildi. Konuyla ilgili Beşiktaş'taki emlakçılarla konuşuldu.

LYS sonuçları konut fiyatlarını yükseltti!

Lisans Yerleştirme Sınavı sonuçlarının açıklanmasıyla öğrencilerin ev arama maratonu da başladı. İstanbul’da kiralık daire fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Beşiktaş olurken, Ankara’da Çankaya, İzmir’de Balçova, Eskişehir’de ise Odunpazarı öne çıktı.

Beşiktaş'ta konut metrekare fiyatı yüzde 24,7 arttı!

'Taşı toprağı altın’ İstanbul’un en eski semtlerden Beşiktaş, konut m2 fiyatlarında yıllık yüzde 24.7 artışla, yüzde 10.6 yükselen altından bile daha fazla değer kazandı.

İstanbul'un en değerli ilçesi Beşiktaş!

İstanbul Üniversitesi (İÜ) İktisat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Murat Şeker, İstanbul’da 39 ilçe düzeyinde “İstanbul’da Yaşam Kalitesi Araştırması’nı gerçekleştirdi. Araştırmaya göre, İstanbul'da yaşam kalitesi en yüksek olan ilçe Beşiktaş…

İstanbul'un konutta en çok kazandıran bölgesi: Beşiktaş!

İstanbul'un en çok kazandıran ilçesi yüzde 24.7 ile Beşiktaş oldu. Yatırımcının yüzünü güldüren ikinci ilçe ise yüzde 22 ile Sarıyer olurken, üçüncülük sırasına yüzde 10.7 ile Kadıköy oturdu..

İstanbul'un konut fiyatı en yüksek ilçesi Beşiktaş!

"Taşı toprağı altın" olarak nitelendirilen İstanbul'un ilçelerinde konut metrekare fiyatları her geçen yıl artarken, Beşiktaş değerine değer katan ilçeler arasında başı çekti.

Beşiktaş konutta zam şampiyonu oldu!

Hurriyetemlak.com’un Ağustos ayı emlak endeksine göre Beşiktaş konut satışlarında birinci sıraya yerleşti. İkinci sırada Ataşehir Beşiktaş'ı takip ederken üçüncü sırada da Zeytinburnu yer aldı..

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından Beşiktaş Akat projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan 2023'te yapılmıştı. Söz konusu arsa için 7 Eylül'de yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Peki projeyi hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

Mints Suits Beşiktaş lansmana özel yüzde 5 indirimle satışta! Yeni proje! 

Mints Suits ALB-UGR Group imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirimle satışlar başladı. Peki Mints Suits Beşiktaş projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasına 7 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası ihalesinin 2'nci oturumu dün gerçekleştirildi. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için en yüksel teklif açıklandı. Peki en yüksek teklif hangi firmadan geldi?  

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturum tarihi resmen açıklandı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat ihalesi dün yapıldı. İhale için 13 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine hangi firmalar teklif verdi?

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ'tan İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konuta yer verilecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesi 4 Nisan'da!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihini 4 Nisan olarak açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının büyüklüğü kaçmetrekare? Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası nerede?

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Referans Beşiktaş satışa çıktı! Kiler GYO'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş satışa çıktı. Merakla beklenen projede toplam 293 konut yer alacak.

Referans Beşiktaş ön talep topluyor! Kiler GYO'dan 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş ön talep topluyor. Projede 293 konut yer alacak.

beşiktaş konut fiyatları Haberi

beşiktaş konut fiyatları

Emlakjet Beşiktaş ilçe analizini yayınlandı. Konutta en pahallı ilçeleri arasında yer alan Beşiktaş'ın en ekonomik semtleri belli oldu. Bölgede en uygun ev fiyatları Sinanpaşa, Gayrettepe ve Abbasağa mahallelerinde bulunuyor.

Ağustos ayında yüzde 70 kiralık, yüzde 30 oranında satılık daire araması yapılan Beşiktaş'ı en çok 25-34 yaş arası kullanıcılar arıyor. Beşiktaş, bugün Levent ve Mecidiyeköy gibi köklü ve işlek merkezlere yakınlığının yanı sıra Beşiktaş, Taksim, Ortaköy gibi İstanbul'un sembol noktalarına da yürüme mesafesinde bulunuyor.

Tercih Beşiktaş

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Emlakjet Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, “Bunun ötesinde özellikle sahil boyunca devam eden hattı ve bu hat üzerindeki muhteşem tarihi yapılar semti ticari olduğu kadar tarihi, mistik dokusuyla da öne çıkarıyor. Dolayısıyla hem ticari işletmeler hem de oturum amaçlı yer arayanların ilk...