25 / 04 / 2024

Beşiktaş Nest Ortaköy iletişim

Beşiktaş Nest Ortaköy iletişim

Satış sürecine devam edilen Nest Ortaköy nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş Ortaköy cevabı uygun görülüyor. Proje, Ortaköy sahiline 10 dakika yürüme mesafesinde inşa ediliyor...

Referans Beşiktaş'ın pazar değeri 7 milyar 405 milyon TL oldu! 

Kiler GYO Referans Beşiktaş projesinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Geçtiğimiz sene 4 milyar 25 milyon 59 bin 907 TL olan rakam bu yıl katlandı. İşte detaylar...

Mints Suits Beşiktaş lansmana özel yüzde 5 indirimle satışta! Yeni proje! 

Mints Suits ALB-UGR Group imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirimle satışlar başladı. Peki Mints Suits Beşiktaş projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi başlıyor. Söz konusu proje Referans Beşiktaş adıyla yükselecek. Peki Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi...

Referans Beşiktaş'la İstanbul'un kalbine 293 yeni konut geliyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi başlıyor. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 TL'ye mal olacak.

Referans Beşiktaş geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 liraya mal olacak.

Beşiktaş Ortaköy imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesinde yer alan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mülkiyetindeki 30 Ada, 74,75,76,77,78 ve 104 Numaralı Parselleri Kapsayan Alanda 3794 Sayılı İmar Kanunu'nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Özak GYO Beşiktaş arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Halk GYO Beşiktaş binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul merkezli "Beşiktaş" binası 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Beşiktaş Yıldız 511 ada 9 parsel imar planı tadilatı askıda!

Beşiktaş İlçesi, Yıldız Mahallesi, 511 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı 6 Ocak 2020 tarihinde askıda...

Beşiktaş, AVM'den yıllık 15-16 milyon lira gelir elde edecek!

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil yaptığı açıklamada, Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi'nin, kulüp için önemli bir gelir kaynağı olacağını söyledi. 

Tarihi Ortaköy Yetimhanesi özel okula dönüşüyor!

İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki Yıldız Mahallesi’ndeki tarihi Ortaköy Yetimhanesi özel okula dönüşecek. Tartışmalı plan teklifi İmar Komisyonu’ndan geçti.

Beşiktaş Nest Ortaköy iletişim Haberi

Beşiktaş Nest Ortaköy iletişim

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon çatı dubleksi, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon çatı dubleks konut tiplerinden meydana gelen Nest Ortaköy nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim.


Toplam 74 adet daireden meydana gelen Nest Ortaköy ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. 6 bloğun yer aldığı proje, Elor Holding- Gülman Group ortaklığıyla inşa ediliyor.


Dairelerin 129 metrekare metrekare ile 264 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Nest Ortaköy nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Beşiktaş Ortaköy deniliyor. Projede konutların satışlarına devam ediliyor.



7 bin 43 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan Nest Ortaköy teslim tarihi 2014 yılı Eylül ayı olması öngörülüyor. Projenin sosyal alanları arasında; spor alanları, peyzaj alanları, otopark, güvenlik bılunuyor.


Nest Ortaköy nerede?

Adres: Mecidiye Mah....