19 / 04 / 2024

Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri yıkım fikret orman

Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri yıkım fikret orman

Vodafone Arena’nın inşaat çalışmalarını başlatmak için İnönü Stadı’na ilk kazmayı vuran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün de Şan Ökten Tesisleri için kolları sıvadı. Orman, yıkım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Beşiktaş’taki eski askeri araziye kat artışı: 5'ten 8'e yükseldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen, ‘bina yükseklikleri zemin + 5 katı geçmesin’ talimatına rağmen İstanbul’un boyu uzuyor. Beşiktaş’taki eski askeri alanda kat artışı yapıldı. Kat sayısı 5'ten 8'e yükseltildi.

Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy Metro Hattı inşaatı işçilerinden eylem!

İBB tarafından yapımı süren Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy Metro Hattı inşaatında çalışan işçiler yüklenici firmadan maaşlarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu!

Beşiktaş Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı seçildi. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu Ahmet Nur Çebi aldı.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istiyorum!

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adal yaptığı açıklamada,  Beşiktaş'a yeni mülkler kazandırmak istediğini söyledi.

Beşiktaş'tan şehit Tunç Uncu'nun ailesine ev!

Beşiktaş Kulübü, İstanbul'da geçen yıl Vodafone Park yakınında gerçekleşetirilen terör saldırısında şehit olan Kartal Yuvası mağazası çalışanı Tunç Uncu'nun ailesine ev hediye etti.

Beşiktaş-Mahmutbey Metro inşaatında kaza!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki metro inşaatı şantiyesinde yer altında çalışan Caferi Tayyar Derdiyok'un ayağına taş düştü. Derdiyok'un yaralandığı olayın ardından şantiyeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'de dönüşüm başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, şehrin CHP'li belediyeleri Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'nin bazı mahallelerinde kentsel dönüşümün önünü açan imar planlarını onayladı.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı ne zaman açılacak?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Vodafone Arena'nın ne zaman açılacağını önümüzdeki hafta açıklayacağız" dedi. Orman, kulübün mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.

Beşiktaş Divan Kurulu Vodafone Arena Stadyumu'nu inceledi!

Beşiktaş'ın 2016 yılı 1.Olağan Divan Kurulu Toplantısı Vodafone Arena'da yapılıyor. Divan toplantısına gelen üyeler kendilerine ayrılan bölümden stadı inceleme fırsatı buldular ve bol bol fotoğraf çektirdiler.

Fulya'daki Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri yenileniyor!

Vodafone Arena’nın inşaat çalışmalarını başlatmak için İnönü Stadı’na ilk kazmayı vuran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün de Şan Ökten Tesisleri için kolları sıvadı. Orman, yıkım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisleri'nin yıkımı başladı!

Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisleri'nin yıkım işlemi kulüp başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla başladı. Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Şan Ökten için hazırlanan video gösterimiyle başlayan törende Ökten'in ailesi de yer aldı.

Şan Ökten Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'ne İBB'den onay!

Şan Ökten Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nin projesine Büyükşehir'den onay çıktı. Seba'nın Beşiktaş’a kazandırdığı arazinin üzerine yapılacak muhteşem tesis 12 ayda tamamlanacak.

Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri yıkım fikret orman Haberi

Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri yıkım fikret orman



Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri’nin yıkım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Fikret Orman, ses getirecek açıklamalarda bulundu.


Ertelenen iki maçın takımda olumsuz hava yaratıp yaratmayacağı yönündeki bir soru üzerine Orman, “Niye olumsuz hava yaratsın? Her şeye negatif tarafından bakarsan negatif olur. Doğa olayı. Kimsenin organize ettiği bir şey değil. ‘Hayır vardır’ demek lazım. Beşiktaş’ın çok kuvvetli bir kadrosu var. Çıkar, maçlarını oynar, kazanır. Takviye de yaptık. 4 transfer geldi. Veli, Tolgay, Boyko ve Alexis. Zaten takımımız kuvvetliydi. Alacak, para sıkıntısı yok. Bonservis borcu yok. Stadın son süreçleri. Kışın ortasında baharlı günler yaşıyoruz. Sıkıntı görmek isteyenler Beşiktaş karıştırmak isteyenler, kıskananlar olabilir. Onlar da olacaktır. Bir Moğol atasözü sanırım; Bir kurdun arkasından 40 tane köpek havlar. Zaten havlamıyorsa o kurt, kurt...