26 / 04 / 2024

beşiktaş stadı ihalesi

beşiktaş stadı ihalesi

Yeni stadın protokolünü Spor Müdürlüğü ile imzalayamadan masadan kalkan Beşiktaş, iki taleple karşılaştı: 1- İnşaatın parası hazır mı?, 2 - Yüklenici firmanın yeterliliği var mı?

Beşiktaş'ın stat ihalesinde yeni teklifler alındı!

Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadı Yenileme Projesi, I.Kısım Kaba İnşaat İşleri İhalesinde İhale Komisyonu, değerlendirmeler sonucu en uygun teklifi veren firmayı belirleyerek, BJK Beşiktaş İnşaat Yönetim Kurulu onayına sunacak...

Vodafone Arena Yenileme Projesi için verilen teklifler yeterli bulunmadı!

Vodafone Arena Yenileme Projesi 1. kısım kaba inşaat işlerinin 18 Kasım'da yapılan ihalesinde verilen fiyat tekliflerinin, BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ İhale Komisyonu tarafından yeterli bulunmadığından dolayı değerlendirilmediği bildirildi....

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat ihalesi dün yapıldı. İhale için 13 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine hangi firmalar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesi 4 Nisan'da!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihini 4 Nisan olarak açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının büyüklüğü kaçmetrekare? Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası nerede?

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satıyor!

TOKİ İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'ndeki konut alanı fonksiyonlu arsasını satıyor. Açık artırma usulü ile satışa sunulan arsanın ihalesi 2 oturum şeklinde ve 2 ayrı günde gerçekleştirilecek.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satışa çıkardı!

TOKİ İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan konut alanı fonksiyonlu arsayı satışa çıkardı. İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 27 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ RTÜK Beşiktaş binası ihalesi bugün!

TOKİ, radyo ve televizyon yayınlarını düzenleme ve denetlemekten sorumlu RTÜK için Beşiktaş'ta yeni bina hayata geçirecek. RTÜK İstanbul temsilciliğinin faaliyet göstereceği yeni binanın ihalesi bugün yapılacak. 

Emlak Konut Beşiktaş arsası 472 milyona Astaş'ın oldu!

Emlak Konut'un İstanbul'da satışa çıkardığı 5 dev arsanın açık artırma ihalesi bugün yapıldı ve sadece Beşiktaş arsasına teklif geldi...

TOKİ Beşiktaş 615 hait ve 20 konut inşaat ihalesi 24 Nisan'da!

TOKİ İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Rumeli Hisarı Mahallesi'nde 615 Adet HAİT, 2 Adet 53 Üniteli Misafirhane, 20 Adet Komutan Konutu ile Müştemilat İnşaatını ihale edecek.

Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı ihalesi 27 Haziran'da!

2 semt arasını 22 dakikaya indirecek olan Beşiktaş-Sarıyer Metro Hattı ihalesi 27 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Beşiktaş'ın yeni stadyumunun ismi vergiden düşürülecek mi?

Beşiktaş’ın yeni stadına ismini veren şirketler ödedikleri bedelin ne kadarını mali açıdan gider yazabilir? Stada isim vermek sponsorluk mudur reklam mı? Peki ya kombine bilet gider midir? İşte cevapları...

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı ne zaman açılacak?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Vodafone Arena'nın ne zaman açılacağını önümüzdeki hafta açıklayacağız" dedi. Orman, kulübün mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.

Beşiktaş Divan Kurulu Vodafone Arena Stadyumu'nu inceledi!

Beşiktaş'ın 2016 yılı 1.Olağan Divan Kurulu Toplantısı Vodafone Arena'da yapılıyor. Divan toplantısına gelen üyeler kendilerine ayrılan bölümden stadı inceleme fırsatı buldular ve bol bol fotoğraf çektirdiler.

Beşiktaş'ın belgeseli Vodafone Arena'nın açılışına yetiştirilecek!

İnönü Stadı'nın yerinde yeniden inşaası nedeniyle iç saha maçlarını, Konya, Ankara gibi şehirlerde oynayan, İstanbul'da ise Olimpiyat Stadı ve Fatih Terim Stadı'nı emaneten kullanan Beşiktaş, bu zorlu dönemi camiaya belgesel diliyle anlatacak.

beşiktaş stadı ihalesi Haberi

beşiktaş stadı ihalesi



Beşiktaş ile Spor Genel Müdürlüğü arasında önceki gün imzalanamayan protokolün perde arkasını AKŞAM açıklıyor. Devlet, Siyah-Beyazlılar’dan Vodafone Arena’nın yapabileceğinin güvencesini istedi. Beşiktaş da önce paranın, ardından da ihalayi kazanan firmanın güvenirliliğini garanti edecek. Ankara’da Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile bir araya gelen Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, toplantı çıkışında protokolün imzalanmadığını açıklamıştı.


BELGESİ PROTOKOLDE 


Tarafların anlaşamamasındaki ayrıntının, devletin istediği güvenceden kaynaklandığı öğrenildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Beşiktaş’tan iki noktada güvence istedi. Birincisi, stadı yapabilecek paranın garantiye alınması. Bu noktada, bankalardan kullanılacak kredinin resmi bir yazı ile protokole eklenmesi beklenecek. ikincisi ise ihaleyi kazanacak firmenin yeterliliği sorgulanacak. 


G.SARAY ÖRNEK ALINACAK


Bu konuda da bakanlık, Kartal’dan güvence talep etti. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın da bu güvenceyi verdiği ancak evrakları tamamlamak için bir hafta...