19 / 04 / 2024

beşiktaş stadı tanıtım toplantısı

beşiktaş stadı tanıtım toplantısı

Swissotel the Bosphorus'da gerçekleştirilen tanıtım törenine, kulüp başkanı Fikret Orman, yöneticiler, futbol takımı oyuncuları ve teknik heyet ile Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt katıldı...

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vittorio Zagaıa tarafından kuruldu.

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mert Evdedurmaz tarafından kuruldu.

Alliance Turkey Gayrimenkul Tanıtım Ve Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Alliance Turkey Gayrimenkul Tanıtım Ve Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Patrıck Sean Young tarafından kuruldu.

Ten Tanıtım Hizmetleri ve Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ten Tanıtım Hizmetleri ve Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi, Gülten Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Beşiktaş, Türk Ali Mahallesi, Nüzhetiye Caddesi'nde kuruldu.

Vodafone Arena'nın tanıtımı için çalışmalar başladı!

Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena Stadı'nın tanıtımını 19 Mart'ta unutulmayacak bir organizasyonla yapmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar, ligdeki son 2 maçını da Arena'da oynamanın hesaplarını yapıyor.

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 40 bin TL sermaye ile, Asya Aksoy Müdürlüğü'nde, Güngören Tozkoparan Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarını hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi 11 Şubat 2015 tarihinde saat 11:00'da yapılacak.

Afa Gayrimenkul Turizm Tanıtım İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afa Gayrimenkul Turizm Tanıtım İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faisal Abou Shahin, Ahdi Tanjara, Ahmad Ramadan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

KKTC Su Temin Projesi Tanıtım Programı gerçekleşti!

Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği'nin düzenlediği "KKTC Su Temin Projesi Tanıtım Programı'na katıldı. Eroğlu, bin 443 metre derinlik olduğundan projeyi denizin içinde askıda götürdüklerini anlattı.

İzmir Bayraklı'da tanıtım atağı!

Kentsel dönüşüm projesi ile gelecek yıllarda çarpık yapılaşmadan kurtulma hedefindeki Bayraklı'da ilçe belediyesi tanıtım atağına kalktı. "Bayraklı çok yakında" yazılı bilboardlar kent sokaklarında dikkat çekiyor.

Kapadokya Tanıtım Filmi'nin lansmanı yapıldı!

Ahiler Kalkınma Ajansı 'nın bölgenin ulusal ve uluslararası mecrada tanıtımı amacıyla yürüttüğü çalışmalardan biri olan ve geçen hafta tamamlanan Kapadokya Tanıtım Filmi 'nin lansmanı yapıldı.

ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Fuar tanıtım toplantısı yapıldı!

2015 yılında 26'ncısı düzenlenecek ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'nın tanıtım toplantısı Akra Barut Hotel'de gerçekleştirildi. Birçok işadamı fuar ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

İstanbul'un ilk resmi tanıtım sitesi hizmete girdi!

İstanbul'un ilk resmi tanıtım sitesi hizmete girdi. İstanbul Valiliği'nin, "Dijital Platform Projesi" sonucu ortaya çıkan, yönetimi İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu'na devredilen "Howtoistanbul.com" sitesi yayına başladı.

beşiktaş stadı tanıtım toplantısı Haberi

beşiktaş stadı tanıtım toplantısı


Beşiktaş'ın yapımı süren yeni stadı Vodafone Arena'nın tanıtımı yapıldı.


Swissotel the Bosphorus'da gerçekleştirilen tanıtım törenine, kulüp başkanı Fikret Orman, yöneticiler, futbol takımı oyuncuları ve teknik heyet ile Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt katıldı.


Törende kısa bir konuşma yapan kulüp başkanı Orman, camia için önemli bir günü yaşadıklarını söyledi. "Şarkılarda olduğu gibi kalbimizin orta yerine, mabedimiz olan Vodafone Arena'nın açılış seremonisine hoşgeldiniz" diye katılımcıları karşılayan Fikret Orman, Beşiktaş'ın şanına yakışır bir stadı olmasının zamanı geldiğini dile getirdi.


En modern ve en yüksek teknolojik altyapıya sahip statlardan biri olan Vodafone Arena projesini hayata geçirdiklerini kaydeden Orman, "Türkiye'nin en akıllı stadı olan Vodafone Arena, zengin içerikli dijital ekran çözümleri, yüksek hızlı mobil ve wi-fi ağıyla donatılacak. Taraftarlara ve ziyaretçilere maç günleri unutulmaz bir...