19 / 04 / 2024

beşiktaş stadının temeli neden atılmadı

beşiktaş stadının temeli neden atılmadı

Fikret Orman yeni yapılan stadın temel atma töreninin gecikmesi üzerine çıkan spekülasyonlara sert tepki gösterdi. Orman bu tarz haberlerin kasıtlı yapıldığını ve yaptırıldığını, bu durumun kendilerini de son derece yıprattığını belirtti...

Halk GYO Beşiktaş binasının 2022 değeri açıklandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Beşiktaş binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Beşiktaş binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Beşiktaş binası ile ilgili detaylar ve değeri...

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO, İstanbul Beşiktaş'ta yer alan arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri ne kadar oldu?

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri belli oldu!

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının piyasa değeri belli oldu!

Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının piyasa değeri belli oldu. İşte Halk GYO İstanbul Beşiktaş binasının değerleme raporu...

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Tokat Erbaa Stadı'nın temeli atıldı!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde hayata geçirilen yeni stadın temeli atıldı. Erbaa Stadı'nın ihalesi 17,5 milyon liraya yapıldı. 

Halk GYO Beşiktaş binası 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Beşiktaş binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

İzmir'de 3 yeni stadın temeli yarın atılacak!

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarının temeli yarın atılacak. Temel atma töreni Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılacak.

İzmir'de 3 yeni stadın temeli 9 Eylül'de atılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan 9 Eylül'de kentte yapımına hazırlanan 3 stadın temelini atacak.

Ankara Eryaman Stadı'nın temeli yarın atılacak!

Eryaman'da yapılacak 20 bin seyirci kapasiteli stadın temeli, yarın düzenlenecek törenle atılacak. Büyükşehir Belediyesinin açıklamasına göre temel atma töreni saat 11.00'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katılımıyla yapılacak.

Beşiktaş'ın yeni stadyumunun ismi vergiden düşürülecek mi?

Beşiktaş’ın yeni stadına ismini veren şirketler ödedikleri bedelin ne kadarını mali açıdan gider yazabilir? Stada isim vermek sponsorluk mudur reklam mı? Peki ya kombine bilet gider midir? İşte cevapları...

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

beşiktaş stadının temeli neden atılmadı Haberi

beşiktaş stadının temeli neden atılmadı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Orman bu tarz haberlerin kasıtlı yapıldığını ve yaptırıldığını, bu durumun kendilerini de son derece yıprattığını belirterek;


''Beşiktaş'ın geleceği adına bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve bunun için uğraş veriyoruz.Ama nedense sürekli bu tarz spekülatif haberlerle bizi yıpratmaya çalışıyorlar.Bunların hepsi sonuna kadar yalan.Hiç bir eksiğimiz yok.Biz Beşiktaş için çalışıyoruz,bu stadı Beşiktaş'a yapıyoruz. Ben rahmetli babamın üstüne yapmıyorum bu stadı'' diye konuştu.


VODAFONE'DAN ZİYARET


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Öğüt'ü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde ağırladı.


Ziyarette, siyah-beyazlıların yeni stattan sorumlu yönetim kurulu üyesi Umut Güner, futbol genel direktörü Önder Özen, teknik direktör Slaven Bilic ve idari direktör Semih Usta da yer aldı.


Tesislerde yenilen yemeğin ardından Fikret Orman, Gökhan Öğüt'e Beşiktaş forması hediye etti.


Öğüt, ziyaret sonrası...