16 / 04 / 2024

beşiktaş tarihi konak yangın

beşiktaş tarihi konak yangın

İstanbul Beşiktaş'ta yer alan 200 yıllık tarihi bina çıkan yangın sonucunda kül oldu...

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturum tarihi resmen açıklandı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Beşiktaş'tan No:1903 tesisleri tahliye açıklaması!

Beşiktaş'ın Levent'teki No:1903 tesisilerini borçlarını ödemedeği gerekçesi ile 18 Kasım 2019 tarihi itibariyle Beşiktaş Belediye Başkanlığı yetkilileri teslim aldı...

Beşiktaş Metrosu'nun açılışı gecikebilir!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, metro kazısı çalışmalarında tarihi buluntular bulunan Beşiktaş istasyonunda incelemeler yaptı. İstasyonun tarihi kalıntılar nedeniyle gecikerek açılacağını belirtti.

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan villa vasfındaki gayrimenkul 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 2 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan 3 katlı villa 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 19 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş'ta tarihi binanın duvarı çöktü!

Beşiktaş Ihlamurdere Caddesi üzerinde bulunan tarihi binanın duvarı çöktü. Restorasyon çalışması devam eden binanın çöken duvarı 2 kadını yaraladı.

Beşiktaş Müzesi açıldı!

Beşiktaş Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın da katılımıyla Vodafone Arena'da açıldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Burası sadece futbol müzesi değil, bir spor tarihi müzesi" dedi.

Bakırköy Atatürk Spor Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması ertelendi!

Galatasaray Kulübü tarafından da mülk olarak istenen Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması rafa kaldırıldı. Yıllık 87 bin TL gelir elde eden tesisin kiralanma tarihi ertelendi.

Beşiktaş Ihlamur Caddesi'ne yüksek katlı binalar mı yapılacak?

İçerisinde tarihi dikili taşlar ve köklü ağaçlar bulunan, Beşiktaş Yıldız Ihlamur Caddesi, kamusal alan olarak kullanılmasına rağmen, etrafı panellerle çevrildi.

Beşiktaş'taki 23 tarihi çeşme restore edilerek hizmete açıldı!

Beşiktaş Belediyesi tarafından restore edilen 23 çeşme hizmete açıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, KUDEB ve Plan Proje Birimi uzman mimarlarının çalışmaları sonucunda ilçedeki tarihi çeşmelerin yenilendiğini söyledi.

Beşiktaş'taki tarihi çeşmeler restore ediliyor!

Beşiktaş Belediyesi bünyesinde kurulan “Koruma Uygulama Denetleme Bürosu(KUDEB)” ve Plan Proje Birimi uzman mimarlarının, inceleme çalışmaları sonucunda belirlenen tarihi çeşmeler özgürlüklerine kavuşuyor.

beşiktaş tarihi konak yangın Haberi

beşiktaş tarihi konak yangın
İstanbul Beşiktaş Sinanpaşa'da dün üç katlı 200 yıllık tarihi konakta çıkan yangın 2 saat boyunca yapılan müdahaleler sonucunda söndürülebildi. Yangın sonrasında 200 yıllık tarihi konak büyük hasar görerek kullanılamaz hale...