28 / 03 / 2024

Beşiktaş toki arsa

Beşiktaş toki arsa

TBMM’nin Beşiktaş’taki arazisine TOKİ talip oldu. TOKİ'nin Beşiktaş arsasına talip olması Meclis Divanı’nda tartışma yarattı.

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan 2023'te yapılmıştı. Söz konusu arsa için 7 Eylül'de yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Peki projeyi hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesi 4 Nisan'da!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihini 4 Nisan olarak açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının büyüklüğü kaçmetrekare? Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası nerede?

Emlak Konut GYO Beşiktaş Dikilitaş arsasının değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi belli oldu. Emlak Konut GYO Beşiktaş Dikilitaş projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporunu KAP'ta yayımladı...

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

TOKİ'nin Beşiktaş Abbasağa'daki arsası için imzalar atılıyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan arsası içim imzayı atıyor...

TOKİ'nin Beşiktaş Abbasağa'daki arsası Kiler GYO'nun oldu!

Kiler GYO, TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi” ihalesine 203 milyon TL ile en yüksek teklifi verdi.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa ihalesinin ilk oturumu bugün! 

TOKİ İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'nde yer alan konut fonksiyonuna sahip arsasını satışa çıkardı. Açık artırma usulü ile satışa çıkarılan arsanın ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satıyor!

TOKİ İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'ndeki konut alanı fonksiyonlu arsasını satıyor. Açık artırma usulü ile satışa sunulan arsanın ihalesi 2 oturum şeklinde ve 2 ayrı günde gerçekleştirilecek.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa'daki arsasını satışa çıkardı!

TOKİ İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan konut alanı fonksiyonlu arsayı satışa çıkardı. İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi 347 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 27 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Fuzul Beşiktaş lokasyon!

Kadıköy'ün Dikilitaş Mahallesi'nde toplam 3 bin 357 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek Fuzul Beşiktaş projesi için ön talep toplanıyor. Peki Fuzul Beşiktaş nerede? İşte Fuzul Beşiktaş lokasyon bilgisi...

Emlak Konut GYO'nun Beşiktaş’taki arsasına 500 milyon liralık proje!

İstanbul Beşiktaş’ta, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’nün riskli binasının bulunduğu arsa için ihale düzenlendi. 26 inşaat firmasının katıldığı ihalede kazanan Gökyol Taahhüt oldu. Firma 490 milyon liralık proje yaparak, arsa sahibi Emlak Konut GYO 245 milyon lira ödeyecek.

İBB'den Beşiktaş'ta 175 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta bulunan dev arsayı kapalı teklif usulüyle satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 175 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş toki arsa Haberi

Beşiktaş toki arsa

TBMM’nin Beşiktaş’taki arazisine TOKİ’nin yaptığı teklif Meclis Divanı’nda tartışıldı. Yapılacak konutların yüzde 65’ini veren TOKİ’ye oranın yüzde 70’e çıkarılması ve İstanbul yerine Ankara’dan lojman vermesi önerilecek...


TBMM’nin Beşiktaş’ta milyonlarca dolar değerindeki 10 dönümlük arazisine TOKİ talip oldu. Üzerinde halen 172 lojmanın bulunduğu araziyi isteyen TOKİ, Meclis’e yapılacak konutların yüzde 65’ini önerdi. TBMM Başkanlık Divanı’nda masaya yatırılan bu öneri tartışma yaratırken, bazı milletvekilleri, “İstanbul’un kapasitesi düşük, personel yoğunluğu Ankara’da. TOKİ İstanbul’da konutları yapsın ama Ankara’daki konutlardan personele lojman versin” görüşünü dile getirdi. Bazı vekiller de bu girişime tümden karşı çıkarak, milletvekillerinin lojmanları yıkılırken personele daha çok lojman verilmesinin doğru olmadığını belirttiler. Divan’da Meclis’e verilecek oranın yüzde 70’e çıkarılması ve Ankara’dan lojman verilmesi konusunun TOKİ ile yeniden görüşülmesi benimsendi.


Milliyet / Önder...