29 / 03 / 2024

beşiktaş ulaşım projesi

beşiktaş ulaşım projesi

Taksim Meydanı’nın yayalaştırılmasından sonra İstanbul’un en önemli ilçelerinden Beşiktaş’ta da trafik yer altına alınarak meydan yayalaştırılacak. Beşiktaş Meydanı’nın araç trafiğinden arındırılarak, toplu taşıma araçlarının da ring seferler ile yolcu ta

Beşiktaş Akatlar'daki kentsel dönüşüm mağduriyeti Meclis gündeminde!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, İstanbul Beşiktaş Akatlar'da yaşanan kentsel dönüşüm ile ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. İşte detaylar...

Ekrem İmamoğlu'ndan Karanfilköy dönüşüm projesi eleştirilerine yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Karanfilköy’de yürüttükleri kentsel dönüşüm projesi için düzenlenen kura töreninde, eski Şehircilik Bakanı olan rakibi Murat Kurum’u isim vermeden eleştirdi. 

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından Beşiktaş Akat projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Özak GYO, Beşiktaş Balmumcu projesinin ruhsatını aldı!  Yeni proje!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Beşiktaş projesi yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

Beşiktaş deprem risk haritası! Beşiktaş depreme dayanıklı mı? Beşiktaş’ta deprem riski var mı?

İstanbul depremi, yaşanan Kahramanmaraş depremlerinden sonra gündemde yer almaktadır. Peki Beşiktaş depreme dayanıklı mı? İşte detaylar!

Referans Beşiktaş satışa çıktı! Kiler GYO'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş satışa çıktı. Merakla beklenen projede toplam 293 konut yer alacak.

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Referans Beşiktaş ön talep topluyor! Kiler GYO'dan 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş ön talep topluyor. Projede 293 konut yer alacak.

beşiktaş ulaşım projesi Haberi

beşiktaş ulaşım projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi’nin ortaklaşa yapacağı belirtilen proje kapsamında Beşiktaş Meydanı’nın araç trafiğinden arındırılması; Denizcilik Müzesi’nden Çarşı’nın Barbaros girişine kadar olan güzergahın yayalara tahsis edilmesi öngörülüyor. Yayalaştırma projesiyle Üsküdar İskelesi’nin bitişiğindeki otobüs duraklarının da kaldırılacağı, toplu taşıma araçlarının ring seferler ile yolcu taşıyacağı bilgisi verildi.


Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise Beşiktaş Meydan Projesi için şunları söyledi: “Ana arterler İBB’nin denetimde olduğundan projeyi birlikte üstleneceğiz. Deniz Müzesi’nin önünden battı-çıktı dediğimiz proje ile Barbaros Bulvarı’nın çarşı giriş kısmına kadar araç tüneli yapılacak. Böylelikle araç trafiği yeraltında alınarak, meydan tamamıyla...