28 / 03 / 2024

Beşiktaş Vodafone Arena neden mühürlendimi

Beşiktaş Vodafone Arena neden mühürlendimi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, çatı projesinde yüksekliğin aşıldığını iddia edip çalışmaları durdurdu. Beşiktaş’a göre ise yükseklik, Anıtlar Yüksek Kurulu’nun onay verdiği rakamın 1.3 metre altında.Kulüp yetkilileri, sorunu çözmeye çalışıyor.

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Beşiktaş Vodafone Park 407 milyona inşa edildi!

Beşiktaş,  Vodafone Park'ın maliyetinin tutarının 407 milyon 47 bin 190 TL olduğu açıkladı.

Futbol devlerinin stadyumları REHAU’ya emanet!

REHAU, stadyum projelerindeki uygulamalarıyla ön plana çıkıyor. REHAU, dünya çapında 200’den fazla stadyumdaki tecrübesini Türkiye’deki Beşiktaş Vodafone Arena, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu ve Galatasaray Türk Telekom Arena gibi stadyumlara da taşıyor.

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini arttıran kararı onayladı.

Beşiktaş Vodafone Arena'da sona doğru!

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yapımında sona gelinen Vodafone Arena'nın güvenlik sistemini tanıttı.

Vodafone Arena'nın açılışı "Çok Bekledik Be Abi!" sloganıyla duyuruluyor!

Beşiktaşlı taraftarların beklediği, Vodafone Arena’nın açılışını “Çok Bekledik Be Abi!” kampanyasıyla duyuruluyor. Tribal Worldwide İstanbul imzasını taşıyan kampanyanın filminde, stadın açılışına kadar geçen bekleme süreci anlatılıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci!

Beşiktaş Vodafone Arena'nın açılış tarihi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor. İşte 80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci...

Rihanna, Vodafone Arena'nın açılışına mı katılacak?

Beşiktaş, Vodafone Arena'nın açılışı için ünlü şarkıcı Rihanna'yı getirmek için çalışmalara başladı. 10 Nisan'da devlet protokolü ile açılacak yeni stadyumun ilk müsabakası ise 11 Nisan'da oynanacak olan Bursaspor maçı olacak.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, gün içerisinde çıkan iddiaların ardından Vodafone Arena hakkında açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Beşiktaş futbolcuları Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı ve teknik kadro, yapımı süren yeni statta bir araya geldi. Verilen yemeğin ardından katılımcılar, Vodafone Arena şeklindeki pastayı kesti.

Beşiktaş Vodafone Arena neden mühürlendimi Haberi

Beşiktaş Vodafone Arena neden mühürlendimi

BEŞİKTAŞ taraftarlarının sabırsızlıkla bitmesini beklediği Vodafone Arena Stadyumu’nun eylül ayına yetiştirilmesi için siyah beyazlı yönetim yoğun şekilde çalışmalarına devam ediyor. Ancak İstanbul Büyükşehir Belediyesi dün, çatının projede belirtilenden daha yüksek olduğunu iddia ederek yapımı resmen durdurdu.


Durdurma kararı şaşkınlık yarattı

BELEDİYEDEN stada giden yetkililer, resmi bildirimi yaptı. Peki gerçek durum ne? Anıtlar Yüksek Kurulu’nun Vodafona Arena Stadı’nın çatı yüksekliği için izin verdiği oran 34 metre... Fakat buna rağmen çatının yüksekliği inşaat bittiğinde 32 metre 70 santimetre olacak. 

Yani sahip olduğu hakkın bile 1 metre 30 santimetre altında olacak. Buna rağmen çatının yüksek olduğunun belirtilip, çalışmanın durdurulması siyah beyazlı kulüpte şaşkınlık yarattı.


15 Temmuz’da montaj başlıyor

DİĞER yandan statta çalışmalar devam ediyor. Bir yandan yetkililerle yaşanan sıkıntı aşılmaya çalışılırken, diğer yandan da çatının montaj çalışmaları...