26 / 04 / 2024

Best Point ne zaman teslim

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

Sultangazi Tem Point Evleri teslim tarihi!

Tem Point projesi Gül Proje ve Nata Holding tarafından inşa ediliyor. Sultangazi Tem Point Evleri teslim tarihi ne zaman?

Tempoint Konutları ne zaman teslim?

Tem Point projesi İstanbul Anadolu Yakası Sultangazi'de Gül Proje ve Nata Holding tarafından hayata geçirildi. Tempoint Konutları ne zaman teslim?

Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Sultangazi'de yer alan TEM Point projesinde 686 daire, otel ve AVM alanı bulunuyor. Peki Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

HY Proje başarı grafiğini Best Point’te sürdürecek!

HY Proje A.Ş’nin başarılı gayrimenkul satış uzmanları Mebuskent’teki başarı grafiğini şimdi Best Point’te sürdürecek.

Nef, Melting Point Projesi'ne sponsor oldu!

Nef, sanata verdiği destekle de dikkat çekiyor. Nef, Aslı Kutluay’ın 15. Venedik Mimarlık Bienali ön izleme projesi olarak başlayan Melting Point (Erime Noktası) Projesi’ne sponsor oldu.

TEM Point ne zaman teslim?

TEM Point Sultangazi projesinde ev fiyatları 278 bin liradan başlıyor. 30 ay 0 faiz taksit imkanının sunulduğu TEM Point projesinde 1+1'den, 5+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor...

Sultangazi TEM Point teslimleri ne zaman?

TEM Point Rezidans 73 bin 409 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Projede nakit veya banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Peki Sultangazi TEM Point teslimleri ne zaman yapılacak?

Horizon Point Bodrum Evleri'nde kişiye özel mimari!

Konumunu güneşten, rengini topraktan alan Bodrum'un lüks yaşam alanı Horizon Point Bodrum Evleri, Bodrum'u dört mevsim yaşamak isteyenleri otel konforunda yaşamla tanıştırıyor.

Horizon Point ile dört mevsim Bodrum keyfi!

Konumunu güneşten, rengini topraktan alan Bodrum’un lüks yaşam alanı Horizon Point Bodrum Evleri, Bodrum’ u dört mevsim yaşamak isteyenleri otel konforunda yaşam sunan ayrıcalıklarıyla tanıştırıyor.

Point Bornova AVM ne zaman açılacak?

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin rezidans ve alışveriş merkezi konseptiyle hayata geçirdiği Point Bornova AVM'nin inşaat çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Peki Point Bornova AVM ne zaman açılacak?

Güneşli Metro Point projesinde fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Basın Ekspres Yolu'na 3 dakika uzaklıkta, Havaalanına 10 dakika mesafede olan Metro Point Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede fiyatlar 355 bin liradan başlıyor...

Horizon Point Bodrum Evleri'nde yaşam başladı!

POİNT İnşaat tarafından Bodrum merkezde inşa edilen 'Horizon Point Bodrum Evleri'nde yaşam başladı. 2 dubleks, 10 daire ve 1 adet tripleks villadan oluşan butik bir site olan proje, akıllı ev sistemleri ile öne çıkıyor.

Best Point ne zaman teslim Haberi

Best Point ne zaman teslim

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...