26 / 04 / 2024

Best Projects in İzmir

Best Projects in İzmir

Özer Medya Kurucusu Berk Özer, iç pazardaki daralma sebebiyle gözünü yurtdışına çeviren gayrimenkul firmaları için yepyeni bir reklam ve pazarlama fırsatı hazırlıyor.

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

Asmolen Yapı İnşaat tarafından inşa edilen "Best Town Residence" projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 164 daire ve 7 işyeri inşa ediliyor.

Pmd Projects İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Pmd Projects İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Kağıthane'de 260 bin TL sermaye bedeli ile Narıman Topchıbashev tarafından kuruldu.

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Yalap tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü Dünyanın en iyi projesi seçildi! 

1915 Çanakkale Köprüsü, “Global Best Projects” yarışmasında köprü ve tünel kategorisinde  birincilik ödülünü kazandı.

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd M. Mujahıd ve Mehasın A. Baharmooth ortaklığında kuruldu.

Best İn Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Best İn Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nak tarafından kuruldu.

My Best İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Best İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Mecid Dizman ve Baran Subaşı  tarafından kuruldu.

Steelkon Projects Uzay Kafes Sistemleri Ve Çelik Yapılar İnşaat Müh.Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Steelkon Projects Uzay Kafes Sistemleri Ve Çelik Yapılar İnşaat Müh.Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aksungur tarafından kuruldu.

Projects İstanbul 2019 geliyor!

İstanbul’un en prestijli konut projeleri, şehrin mega projeleri ve sektöre değer katan tüm lüks markaların bir araya geldiği gayrimenkul yatırımları kataloğu Projects İstanbul, 2019'un ilk çeyreğinde çıkacak üçüncü sayısı için düğmeye bastı.

İstanbul Estate Projects İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Estate Projects İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Birol Çakır, Rodi Kayım ve Yeliz Toprak ortaklığında kuruldu. 

Arba Projects İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arba Projects İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Projects World İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projects World İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bashar Saltajı ve Mohamad Shadi Salahıe ortaklığında kuruldu. 

Alpha Projects İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Projects İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Türker ve Kamuran Deggın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Best Projects in İzmir Haberi

Best Projects in İzmir

Havaalanlarının iç ve dış hatlar terminalinde, ‘Markanızı Uçuran Nokta’ sloganıyla Türkiye’ye ilk adımını atacak yatırımcıları İzmir’in en iyi projelerine ait katalogların bulunduğu tanıtım stantlarını buluşturan Özer Medya, gayrimenkul firmalarına yepyeni bir reklam ve pazarlama fırsatı sundu. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Özer Medya Kurucusu Berk Özer, Milas Bodrum Havalimanı’nda başladıkları satış ve pazarlama hizmetini yükselten taleb sonrasında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na da taşıdıklarını belirtti.

Kente yoğun ilgi

İzmir’in kent yapısı, iklimi ve nitelikli konut projeleriyle İran ve Azerbaycanlılar tarafından yakından izlendiğini söyleyen Özer, potansiyel yatırımcıları ‘Best Projects in İzmir’ standında doğru projelere yönlendirdiklerini ifade etti.

Özer, “İran’dan haftada ortalama 16 uçak İzmir’e geliyor. Dubai ve Azerbaycan’dan da doğrudan uçuşlar başladı. Biz de İzmir’de 1 Ekim itibariyle dış hatlarda da hizmete başladık....