26 / 04 / 2024

beştepe yer altı otoparkı

beştepe yer altı otoparkı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Millet Cami’nin karşısına yapılacak olan yer altı otoparkı ile ilgili koruma amaçlı imar planları hazırlandı. Alanın 1. Derece Doğal Sit Alanı içerisinde kalması nedeniyle planlar onay için ilgili koruma kurulu ve komisyona gönderilecek.

Tadilat için başladığı evinin altından 2 bin yıllık yer altı şehri çıktı!

Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu, 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu.

Türkiye'nin göbeğinde yer alıyordu... Bu sefer bir AVM iflas etti: Hepsi tahliye edilecek

Türkiye'de Ankara'nın göbeğinde yer alan bir AVM, iflas bayrağını çekti. AVM içerisindeki tüm esnaflar kısa süre içerisinde tahliye edilecek ve AVM artık hizmet vermeyecek.

Altını olanlara soğuk duş! Altının Efendisi İslam Memiş açıkladı, duyanın ağzı bir karış açık kaldı! Hemen bir bakın!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer altının düşüp düşmeyeceği merak ediliyor ve araştırılıyor. Altın denildiğinde akla ilk gelen isimler arasında yer alan  Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altının geleceğine dair uyarılar yaptı...

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan iki adet konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Arsa alacaklar dikkat! O ildeki 3 arsa satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Beştepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi ve ihale tarihi...

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Batuhan Yaman tarafından kuruldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2 gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan 2 gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 ilçede gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe ve K.Kızılhisar'da yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Şahinbey'de 26.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gaziantep Şahinbey Beştepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 26 milyon 129 bin 766 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 35.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 35 milyon 936 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir'den Şahinbey'de satılık 2 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Beştepe Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı satıyor...

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

beştepe yer altı otoparkı Haberi

beştepe yer altı otoparkı

Beştepe Millet Camisi’nin karşısındaki alana inşa edilecek 15 Temmuz Anıtı’nın altında yapılacak olan yer altı otoparkına ilişkin somut adımlar atıldı. Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisine yapılacak olan yer altı otoparkı ile ilgili koruma amaçlı imar planları Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlandı. Büyükşehir Belediyesi ayrıca konuyla ilgili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve AOÇ Genel Müdürlüğü’nden de görüş istedi. İlgili kurumlar ‘kamu yararına yönelik ve hizmetin gereklerine uygun olduğu’ kanaatiyle projeye ‘uygun’ görüşü verdi. Otopark alanının 1. Derece Doğal Sit Alanı içerisinde kalması nedeniyle ilgili koruma kurulu ve komisyonunun onayı gerektiği için konuya ilişkin Başkanlık Yazısı, Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sevk edildi. Mecliste görüşülecek yazı koruma kurulu ve komisyonuna gönderilecek. Koruma kurulunun onay vermesi durumunda yer altı otoparkı, Millet Camisi’nin karşısındaki alana...