28 / 03 / 2024

BEU

BEU

Bülent Ecevit Üniversitesi’nin, Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezinin kurulması ile ilgili başvurusu YÖK Genel Kurulunda kabul edildi.

Arçelik Aria Expert Buharlı Ütüde indirim fırsatı! 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü, 3000 W gücü sayesinde çok hızlı ısınır. SuperGlide seramik tabanı üst düzey kaygan yapısıyla tüm kumaş türlerinde mükemmel sonuçlar ortaya koyar. Peki, Arçelik BEU 9030 D Aria Expert kaç TL? İşte detaylar...

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü'de kaçırılmayacak indirim fırsatı! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü, gelişmiş buhar sensörü, otomatik kireç temizleme teknolojisi ve akıllı ütüleme modu ile ütüleme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyo?

Duyduk duymadık demeyin! Arçelik  Expert Buharlı Ütü indirimde! İşte Arçelik 12 Mart 2023 fiyat listesi

Ütü almak isteyen ancak bütçesi kısıtlı olanlar dikkat! Sizin için indirimli fiyatıyla Arçelik BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü'yü araştırdık. Peki Arçelik buharlı ütü indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Arçelik BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü'de inanılmaz indirim kampanyası! 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü,gelişmiş buhar sensörü,akıllı ütüleme modu ve otomatik kireç temizleme teknolojisi sayesinde ilgileri üzerine çekiyor.

Beko BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü'de indirim fırsatı! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Seramik tabanı ve 3000 Watt'lık yüksek performansıyla 'ütü çilesi'ne son veren Beko BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü, şubat ayı sonuna kadar olize özel indirimli satılacak. Peki, BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü kaç TL?

Arçelik’te BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik’te ütü fiyatları belli oldu! BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik buharlı ütüde 400 TL indirim fırsatı! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi

 Arçelik yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya dahilinde BEU 9030 D Arçelik Aria™ Expert Buharlı Ütü alımında 400 TL'lik bir indirim uygulanıyor. İşte kampanyanın detayları ve fiyat listesi...

BEU Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezi kuruldu!

Bülent Ecevit Üniversitesi’nin, Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezinin kurulması ile ilgili başvurusu YÖK Genel Kurulunda kabul edildi.

Zonguldak'taki eski hastane fakülte olacak!

AK Parti Kdz. Ereğli Üçe Teşkilatı Başkanı M. Fatih Çakır, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Çakır, ilçeye 350 yataklı yeni hastane binası yapılmasının ardından boşaltılan eski hastane binalarının BEU'ye devredileceğini söyledi

BEU Haberi

BEU

Genel Kurul toplantısında kuruluşu onaylanan Merkez, günümüzün en önemli sağlık sorunlarından olan obezite ve diyabetle mücadele amacıyla hizmet vererek toplumda duyarlılık oluşturmayı amaçlıyor.

Obezite ve diyabet ile mücadele ulusal ve uluslararası ölçekte hazırlanan eylem planları ile devam ediyor. Bülent Ecevit Üniversitesi bu kapsamda sürdürdüğü çalışmalarında önemli bir adım atarak Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezini bölgeye kazandırdı. Merkezin amaçları arasında obezite ve diyabet hastalıklarının farkındalığını sağlamak, bu hastaların önlenmesi için bilimsel araştırmalar yapmak ve ulusal ve uluslararası ölçekte çalışmalar yürütmek yer alıyor.

Faaliyet alanlarına da yer verilen yönetmeliğe göre Merkez, Sağlıklı, obezite ve diyabet riski taşıyan bireylerin obezite ve diyabetin önlenmesi konusunda eğitimler verecek ve bu konularda farkındalığını arttırmak için çalışmalar yürütecek. Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezi faaliyetlerini...