28 / 03 / 2024

Beyaz Baston Günü yarışma sonuçları

Beyaz Baston Günü yarışma sonuçları

Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü dolayısıyla 14 – 15 Ekim tarihlerinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. İşte Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü yarışmalarının sonuçları...

Beyaz eşya alacaklar dikkat! Şok Markette indirimli beyaz eşya fırsatları için son 2 gün!

Evini yenilemek isteyenler, mobilyalarını tamamlamak isteyenler, bozulan beyaz eşyalarının yerine yenisi koymak isteyenler indirimli fiyatlar için son 2 gün!

Vestel’den Beyaz Eşya Şov! Gün Işığı Pro ve Rustik Serisi 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vestel geçtiğimiz günlerde Beyaz Eşya Şov adını verdiği bir kampanya başlattı. Kampanyada Gün Işığı Pro teknolojisini ve Vestel WI-FI Teknolojili ürünleri tanıtan Vestel, birçok yenilikle bizi buluşturdu.

Arçelik'ten sevgililer gününe özel kampanya!

Arçelikte Sevgililer günü heyecanı başladı, beyaz eşyadan ev aletlerine 10 ila 14 şubat tarihleri arasında geçerli olan kampanyayı sakın kaçırmayın.

Vergi indirimlerinde son gün!

Beyaz eşya, mobilya ile konut sektörlerindeki vergi indirimleri için son gün bugün. KDV indirimi sektördeki olumlu sonuçlar nedeniyle 30 Eylül'e uzatılmıştı.

Vergi indirimlerinde yarın son gün!

Beyaz eşya, mobilya ile konut sektörlerindeki vergi indirimleri için yarın son gün.

KDV indiriminde son 10 gün!

Mobilya ve beyaz eşyada yapılan KDV indirimi 30 Eylül 2017 tarihinde sona eriyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen kimselerin önünde son 10 gün kaldı..

Beyaz Fırın Etiler'in mimarisine Karbon imzası!

Karbon Görsel İletişim ve Mimarlık Hizmetleri, Beyaz Fırın’ın Etiler mağazasında mimari, iç mekan ve görsel tasarım çalışmalarıyla, marka kimliğinin tarihi köklerini vurgulayan bir mekan ve markaya özgü bir deneyim alanı yarattı.

BTicino, Sevgililer Günü’nü evde geçirecek olanlara atmosfer yaratıyor!

BTicino, teknolojiyi zarafetle buluşturduğu Axolute Air serisi ile yaşam alanlarına ‘ince’ bir dokunuş yapıyor. Seride bulunan ve boyanabilme özelliğine sahip mat beyaz çerçevesiyle BTicino, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü evde geçirecek olanlara harika bir atmosfer yaratıyor.

Beyaz Park Topkapı'nın lansmanı 13 Kasım'da!

Beyaz Park Topkapı projesinin lansmanı 13 Kasım 2015 Cuma günü gerçekleştiriliyor. Topkapı Davutpaşa'da yükselen Beyaz Park projesinde ev fiyatları 410 bin liradan başlayarak değişiyor...

Mecidiyeköy Beyazıt Han'ın 2/14 hissesi icradan 6 milyon 358 bin 214 TL'ye satılıyor!

Mecidiyeköy'de yer alan Beyazıt Han'ın 2/14 hissesi İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 6 milyon 358 bin 214 TL'ye satılıyor. İhalesi 22 Eylül 2014 günü yapılacak.

Ali Ağaoğlu önceki gün Bodrum Türkbükü'ndeydi!

Yaz mevsimine uygun beyaz pantolonuyla şıklığını sergileyen Ali Ağaoğlu önceki gün Ayten Alpar'la birlikteliğinden olan oğlu Mert ile birlikte Bodrum Türkbükü'ndeydi. Ali Ağaoğlu'na iki koruması da eşlik etti...

İkitelli Beyaz Tower’da fiyatlar 20 gün sonra belli olacak!

Beyaz İnşaat projesi olan Beyaz Tower’da yer alan ticari birimlerin fiyatı 20 gün sonra belli olacak. Projede ofis ve dükkan gibi ticari birimler satışa sunulacak

İzmir Seferihisar´da satılık günübirlik tesis alanı!

Seferihisar Belediye Başkanlığı, İzmir Seferihisar´da günübirlik tesis alanını satışa çıkardı

Beyaz Baston Günü yarışma sonuçları Haberi

Beyaz Baston Günü yarışma sonuçları

Etkinlikler kapsamında görme engelli vatandaşlar kendileri için düzenlenen çeşitli yarışmalara katılırken, akademisyenler ise "Görme Engellilerin Geleceği Planlama Çalıştayı”nda çalışmalar yaptı.

  

Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü (İSEM), Biruni Üniversitesi, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ve Türkiye Beyazay Derneği'nin katkılarıyla “Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü” dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.  Etkinlikler, 14 – 15 Ekim tarihlerinde Esenler Belediyesi Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. 


Hünerlerini sergilediler


Görme engellilerle ilgili farkındalık oluşturmak, görme engelli bireylerin toplumla kaynaşmalarını sağlamak ve görme engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlikler, Psikolog Nalan Rakipoğlu ve Psikolog Gülsüme Şenocak'ın  “Görme Engelli Ailelerine Psikolojik Destek Semineri” ile başladı.  Avukat Adile...