24 / 04 / 2024

Beyaz İnşaat Göktaşlar Ortak Girişimi

Beyaz İnşaat Göktaşlar Ortak Girişimi

Beyaz İnşaat Göktaşlar Ortak Girişimi, Bakırköy’de 200 milyon liralık yatırımla TMSF’den aldığı arazi üzerinde kentsel dönüşüm çalışmasıyla hayata geçirdiği Bakırköy City projesini satışa sundu.

Masters Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masters Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Çağlar Özyürek tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Emas Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emas Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Gül tarafından kuruldu.

Hba Group İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hba Group İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Duman tarafından kuruldu.

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

Tuncel Vinç Nakliye İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu;!

Tuncel Vinç Nakliye İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Tuncel tarafından kuruldu.

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Melek Kulusayın ve Şerif Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Myt Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myt Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Muhammed Yasir Tepe tarafından kuruldu.

Silk Way Trading Company İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Silk Way Trading Company İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Avcılar'da Kamran Aghababayev tarafından kuruldu.

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat'ın merkez nakli yapıldı!

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Öz Emr Metal İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emr Metal İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Öztürk tarafından kuruldu.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Beyaz İnşaat Göktaşlar Ortak Girişimi Haberi

Beyaz İnşaat Göktaşlar Ortak Girişimi

Bakırköy’ün en lüks konut projeleri arasında yer alan proje, toplam 43 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde 163 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor. Bakırköy City’de lansman dönemine özel olarak dairelerin metrekare fiyatı 12 bin liradan başlıyor. 36 aya 0 faiz ile taksit imkanı sunulurken, 120 aya kadarda banka kredili ödeme seçenekleri bulunuyor. Bakırköy -Veliefendi Hipodromu’nun karşısında konumlanan proje, 10 katlı bloklardan oluşurken, iki etap olarak geliştiriliyor.

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Beyaz, “Projemizle bölgenin çehresine yakışacak son derece estetik ve 10 katın üzerine çıkmayan az katlı bloklardan oluşan örnek bir proje geliştirdik. Proje alanımızda inşa çalışmalarına başladığımızda bölgedeki yatırımcılardan çok güzel tepkiler aldık. Tabi ki aldığımız bu güzel dönüşler projemize olan güvenimizi daha da perçinledi.Burada 163 konuttan oluşan...