26 / 04 / 2024

beygüç inşaat hafriyat orman ürünleri elektrik ve elektronik malzemeleri sanayi ve ticaret şirketi

beygüç inşaat hafriyat orman ürünleri elektrik ve elektronik malzemeleri sanayi ve ticaret şirketi

Beygüç İnşaat Hafriyat Orman Ürünleri Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile kuruldu...

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Gürol Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Gündüz tarafından kuruldu.

Anateknik İnşaat Hafriyat Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anateknik İnşaat Hafriyat Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Sonat Güngör tarafından kuruldu.

Ckmk İnşaat Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ckmk İnşaat Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak tarafından kuruldu.

Bedo İnşaat Hafriyat Nakliyat Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedo İnşaat Hafriyat Nakliyat Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bedreddin Tekin tarafından kuruldu.

Adar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Atmaca, Emin Azgın, İdris Koç ve Mehmet Dinçer ortaklığında kuruldu.

Akbulut Hırdavat Tekstil İnşaat Hafriyat Nakliyat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut Hırdavat Tekstil İnşaat Hafriyat Nakliyat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Akbulut tarafından kuruldu.

Gurbetcioğlu İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gurbetcioğlu İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Üneş tarafından kuruldu.

Marhanoğlu İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marhanoğlu İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayetullah Marhan tarafından kuruldu.

Özbal İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özbal İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL’ye İbrahim Aslantaş tarafından kuruldu.

Adak Group İnşaat Hafriyat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adak Group İnşaat Hafriyat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Abur tarafından kuruldu.

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Mustafa Koç ortaklığında kuruldu.

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi qaçıldı!

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Erman tarafından açıldı. 

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Hazım Aşçı tarafından kuruldu.

beygüç inşaat hafriyat orman ürünleri elektrik ve elektronik malzemeleri sanayi ve ticaret şirketi Haberi

beygüç inşaat hafriyat orman ürünleri elektrik ve elektronik malzemeleri sanayi ve ticaret şirketi

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin alanları; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Çekmeköy Çamlık Mahallesi Alemdağ Caddesi Çelik Sokak No:10/A adresinde faaliyete geçirilen şirketin müdürlüğünü 21 Aralık 2022 tarihine kadar Murat Dağyeli...