29 / 03 / 2024

Beykent Stadyumu son durum

Beykent Stadyumu son durum

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Beykent Stadyumu görkemli bir açılış töreniyle halkın hizmetine açıldı. 

Beykent Üniversitesi çok sayıda Araştırma ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 26 Şubat 2023!

Beykent Üniversitesi 20 Araştırma ve Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 26 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Erzincan Şehir Stadyumu'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.

Yeni Adana Stadyumu 2020'de açılacak!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Adana Stadyumu'nda sona gelindi. Stadın son ihalesinin gerçekleştiği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Şehitkamil Beykent Stadyumu açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Beykent Stadyumu görkemli bir açılış töreniyle halkın hizmetine açıldı. 

19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımında son aşamaya gelindi!

Başkent’e yapılacak yeni stat için yıkımına başlanan Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Locca Beykent fiyat listesi 2018!

Su Yapı Gayrimenkul imzası ile yükselen Locca Beykent projesinde kalan son 20 daire için satışlar devam ediyor..

Beykent Avenue İstanbul topraktan satış fiyatları!

Beykent Avenue İstanbul topraktan satış fiyatları minimum 443 bin TL'den başlıyor. Projede uygulanacak yüzde 10 fiyat artışı öncesinde evinizi seçmek için son gün 4 Aralık...

Beylikdüzü'nün muhafazakarlara özel projesi: Locca Beykent!

Beylikdüzü'nün muhafazakar yaşama uygun özel projesi Locca Beykent'te hemen teslim son dairelerin satışları devam ediyor...

Beykent Locca Evleri'nde son dairelerin satışları devam ediyor!

Beykent Locca Evleri'nde son dairelerin satışları devam ediyor. Beykent Locca projesinde 2+1'den 5+2'ye kadar hemen teslim daire seçenekleri sunuluyor...

Ümraniye Şehir Stadyumu tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ümraniye Belediyesi 10 bin kişilik şeyirci kapasiteli Ümraniye Şehir Stadyumu'nda sona yaklaştı.

TOKİ Şehitkamil Beykent 1. Etap konut teslimleri!

Gaziantep Şehitkamil Beykent 1. Etap'ta yer alan 568 adet konutun son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

Gaziantep Beykent Kavşağı'na ilk kazma vuruldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak ‘Beykent Köprülü Kavşağı’nın yapımına başlandı.

Beykent Stadyumu son durum Haberi

Beykent Stadyumu son durum

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından inşa edilen Beykent Stadyumu görkemli bir açılış töreniyle halkın hizmetine açıldı. Malatya Güncel'de yer alan habere göre; açılışa, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu katılım gösterdi.

Beykent Mahallesi'nde yapımının süre içerisinde tamamlanan Beykent Stadyumu açılışına; Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Gençlik, Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Ahmet Uzer, Derya Bakbak, Mehmet Sait Kirazoğlu, Müslüm Yüksel, Sermet Atay, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti MKYK Üyesi Hatice Merve Tatar, Gazişehir Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, ASFK Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Gözegir ile...