23 / 04 / 2024

Beykoz elektrik kesintisi 31 Temmuz 2015

Beykoz elektrik kesintisi 31 Temmuz 2015

İstanbul'un Beykoz, Pendik, Sultanbeyli, Sancaktepe, Tuzla, Ümraniye Ve Üsküdar'ın bazı mahallelerinde 31 Temmuz Cuma günü elektrik kesintisi yapılacak.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Sayılır tarafından kuruldu.

Aisa Ajans Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aisa Ajans Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Çörüz tarafından kuruldu.

İgt Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgt Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nejmettin Bozyiğit tarafından kuruldu.

Meksan Proje Mekanik Elektrik Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Meksan Proje Mekanik Elektrik Mühendislik Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Şahin tarafından kuruldu.

Çakırtaş İnşaat Elektrik Metal Mobilya Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırtaş İnşaat Elektrik Metal Mobilya Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Yaldız tarafından kuruldu. 

Karar Elektrik Mobilya Tekstil Deri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karar Elektrik Mobilya Tekstil Deri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Keserci tarafından kuruldu.

Sumaylar İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sumaylar İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Nusrettin Kurt tarafından kuruldu.

Doğanhan Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğanhan Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Çalık tarafından kuruldu.

Doğahan Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Temizlik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğahan Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Temizlik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Çalık tarafından kuruldu.

İstan Metal Elektrik Hırdavat İnşaat Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

İstan Metal Elektrik Hırdavat İnşaat Ve Tekstil Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Alıcı tarafından kuruldu. 

Enka Otomasyon Kalıp İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Enka Otomasyon Kalıp İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi bugün açıldı. Şirketin sermaye bedeli ise 1 milyon 500 bin TL.

Beykoz elektrik kesintisi 31 Temmuz 2015 Haberi

Beykoz elektrik kesintisi 31 Temmuz 2015

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ açıklamasına göre Beykoz'da 10.00-11.00 saatleri arasında Örnekköy Mahallesi, Yenimahalle, Orhun, Okul, Tepe Tarla sokaklarına, Pendik'te 08.00-13.00 arası Velibaba Mahallesi, Ertuğrulgazi, Aydos, Dural, Sena, Semerkant sokaklarına, Sultanbeyli'de saat 09.00-10.30 arasında, Mimar Sinan Mahallesi, Şükran, Kozalak, Esentepe, Yatsı Sahur, Keçeli, Keresteci, Bakkaloğlu, Akşam ve Afganistan sokaklarında elektrik kesintisi uygulanacak.


Sancaktepe'de saat 11.00-13.00 arasında Mevlana Mahallesi, Yücelen, Ulupınar, Hürriyet, Toros, Cumhuriyet, Acısu, Atayolu, Meryem, Öztepe, Afiyet sokaklarına, 09.00-14.00'te Abdurrahmangazi Mahallesi, Tevfik, Atayolu, Selçuklu, Ünver, Hanife sokaklarına, Tuzla'da 08.00-13.00'te, Aydıntepe Mahallesi, Kızılçam, Rauf sokaklarına, 09.00-17.00 arasında Yayla Mahallesi, Namlı, Döner, Cengiz Topel, Özdere, Pınar, sokaklarına, 09.00-14.00'te, Yayla Mahallesi, Birey, Adil, Sevil, Deha, Kocaçam, Sergen, Aygün, İlkiz, Boğaz, Nazlıhan, Sıla sokaklarında elektrik kesintisi uygulanacak.


Ümraniye'de 09.00-12.00 saatleri arasında Mehmet Akif...