23 / 04 / 2024

Beykoz imar 2017

Beykoz imar 2017

Beykoz'da Halk Meclisi programları kapsamında Yenimahalle'de toplantı gerçekleştirildi. 

Beykoz Çubuklu'daki 149 bin 200 metrekarelik riskli alanın imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul, Beykoz, Çubuklu Mahallesi B Bölgesi'ndeki 149 bin 200 metrekarelik riskli alana ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı askıya çıkarıldı.

Beykoz Yavuzselim Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, İstanbul İli Beykoz İlçesi Yavuzselim Mahallesi (27. Etap), Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. maddesi hükümlerince hazırlanmış olan imar uygulaması askı tutanağı yayımlandı

Beykoz'daki 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Beykoz'da 9 bin 162 hektar alanda, tam 23 mahallenin yeni imar planlarının onaylandığını söyledi.

Akiş GYO'nun Beykoz imar planı onaylandı!

Akiş GYO'nun "İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Gümüşsuyu ve İncirköy Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı onaylandı. 

Beykoz'un imar sorunu çözülüyor mu?

DostBeykoz köşe yazarı Şeref Kaçmaz Beykoz'daki imar uygulamalarını kaleme aldı. İşte Şeref Kaçmaz'ın o yazısı...

Beykoz'un imar ve iskan sorunu çözülecek mi?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Beykoz'un imar ve iskan sorununa dikkat çekti...

Beykoz’da imar ofisi hizmete açıldı!

İstanbul Beykoz Belediyesi, Çavuşbaşı imar planları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için “İmar İletişim Merkezi”ni hizmete açtı. 

Beykoz'da imar sürecinde önemli adım!

Beykoz’da Çavuşbaşı Bölgesi ve Görele Mahallesi’nin imar planı çalışmaları için gerekli olan “Sit Derecelendirmesi” Resmî Gazete’de yayımlandı. 

Beykoz'da imar affı yeniden başlamalı!

Beykoz'da birçok vatandaş imar barışından faydalanamadı. Yapı Kayıt Belgesi çıkaramayan vatandaşların binası yok hükmünde olduğundan hiçbir işlem yapamıyor. Vatandaşlar imar affının yeniden başlatılmasını istiyor...

Beykoz'un imar sorunu çözülmeli! Deprem kapıda!

Beykoz'un imar sorunu devam ediyor. Peki büyük İstanbul depremi kapıdayken Beykoz'un imar sorunu nasıl çözülecek?

Beykoz’un mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü!

İstanbul'un gözde ilçeleri arasında yer alan Beykoz’da mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü...

Beykoz'un imar ve mülkiyet sorunu çözülüyor!

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, Temmuz ayı basın toplantısını gerçekleştirdi. Beykoz’da yapılan basın toplantısında İstanbul’un birçok yerindeki imar sorunları konuşuldu. 

Beykoz'un yeni imar planı Türkiye’ye örnek olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz’un imar çalışmaları ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında Ankara'da çıkarma yaptı.

Beykoz imar 2017 Haberi

Beykoz imar 2017


Yenimahalle’de yapılan “Halk Meclisi”nde ilçe sakinleriyle buluşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek imar planı ve mülkiyet çalışmalarıyla ilgili “Beykoz’a layık olduğu hakkı ve hukuku getireceğiz'' dedi.

Beykoz Halk Meclisi toplantısı Yenimahalle Şeref Yıldız Cami Lokali’nde gerçekleştirildi. Toplantıya, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in yanı sıra, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, başkan danışmanları ve Mahalle Muhtarı Nevzat Cebeci katıldı.

Başkan Çelikbilek: “Yerinde Dönüşüme Sahip Çıkın”
Beykozluların hakkını korumak için kentsel dönüşüme sıcak bakmadıklarını ve yerinde dönüşüm uygulamalarını tercih ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Yücel Çelikbilek: “İlçede İmar Plan çalışmalarını belirli bir noktaya getirdik. 2/B çalışmalarına, İBB arazilerinin satışına ve vakıf arazilerinin devrine rağmen, ormanda kalan, mahkemelik olan mülkiyet konusunda sıkıntılı olan yerler var. İlçe sakinlerimizin...