25 / 04 / 2024

Beykoz - Karlıtepe Arası ve Beykoz Çayırı - Yuşa Tepesi arası teleferik hattı

Beykoz - Karlıtepe Arası ve Beykoz Çayırı - Yuşa Tepesi arası teleferik hattı

İstanbul’un 2016 bütçesi 16.1 milyar TL olarak belirlendi. İstanbul bu bütçe ile Maliye, Milli Eğitim ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı dışında bütün bakanlık bütçeleri için hazırlanan tavan teklifleri geride bıraktı.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da satılık gayrimenkul fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karlıtepe Mahallesi'nde yer alan yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu. Karlılık rakamlarıyla dikkat çeken bankaların borsada işlem gören hisseleri yüzde 3,71 değer kaybetti. Bankacılık hisseleri önceki gün yüzde 8 yükselmişti.

Karlıtepe Gayrimenkul'ün sermayesi 71 milyon TL'ye çıkıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklık sermaye artırımı hakkında açıklama yaptı.

Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mahallesi nazım imar planı tadilatı askıda!

İBB Gaziosmanpaşa İlçesi, Karlıtepe Mahallesi imar planı tadilatını bugün askıya çıkardı..

Beykoz TOYA Yapı Korubaşı projesi!

Beykoz Gümüşsuyu Karlıtepe'de konumlandırılacak olan Beykoz TOYA Yapı Korubaşı projesi Beykoz Belediyesi'nin 2 kilometre yukarısında inşa edilecek. Projede dairelerin tümü boğaz manzarasını görecek. 

Tepe Aura Beykoz Konutları teslim bilgisi!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçirilen Tepe Aura projesi üç katlı 16 blok olarak planlandı. Proje Tepe İnşaat imzası taşıyor...

Beykoz Tepe Aura ne zaman teslim?

Hafriyat çalışmalarının geçtiğimiz hafta başladığı Beykoz Tepe Aura projesi İstanbul Ömerli'de, 3. köprü Hüseyinli çıkışına 1 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Peki Beykoz Tepe Aura ne zaman teslim?

Beykoz Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasına teleferik geliyor!

İBB Meclisinde Sultaniye Parkı ve Karlıtepe arasında teleferik yapılmasına ilişkin imar plan değişikliği teklifi kabul edildi

Özgür Mimari Yapılar Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mimari Yapılar Limited Şirketi, Ayşe Öztel tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Gaziosmanpaşa, Karlıtepe Mahallesi, Yıldıztabya Caddesi'nde kuruldu.

Beykoz Karlıtepe Merkez Camii açıldı!

Türkiye’nin ilk Seyir Terasına sahip, Beykoz Karlıtepe Merkez Camii törenle açıldı.

Gaziosmanpaşa'daki riskli alanlar için acele kamulaştırma!

Gaziosmanpaşa'nın Bağlarbaşı, Karlıtepe, Küçükköy, Merkez, Sarıgöl, Silahtarağa, Yenimahalle, Yenidoğan ve Yıldıztabya'daki riskli alanlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Akiş GYO'dan Karlıtepe Gayrimenkul sermayesi açıklaması!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın tek pay sahini olduğu Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi'nin yönetim kurulunca şirket sermayesinin 45 milyon TL'den 70 milyon TL'ye nakden aktarılmasına karar verildi.

Beykoz - Karlıtepe Arası ve Beykoz Çayırı - Yuşa Tepesi arası teleferik hattı Haberi

Beykoz - Karlıtepe Arası ve Beykoz Çayırı - Yuşa Tepesi arası teleferik hattı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) hazırladığı 2016 Yılı Yatırım ve Hizmet Programı'nda 2016 yılı bütçesi 16 milyar 100 milyon lira olarak belirlendi.


ULAŞIM 5.5 MİLYAR TL

Hazırlanan bütçede, 5 milyar 510 milyon 666 bin lirayla (yüzde 44,7) aslan payını ulaşım aldı. Müdürlük bazında harcama tutarlarına göre ise, Avrupa Yakası Raylı Sistemler Müdürlüğü 1 milyar 790 milyon 282 bin lirayla (yüzde 14,52) en fazla paya sahip oldu.


İSTİKLAL CADDESİ’NE 15 MİLYON TL

Bütçede, Beyoğlu İstiklal Caddesi ve Tramvay Hattı Uygulama Projesine 15 milyon lira, Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi'ne 2016-2018 yılları arasında 100 milyon lira, Kadıköy Fikirtepe Mahallesi İmar ve Ulaşım Yolları Projesine de 9 milyon lira ayrıldı.


MECİDİYEKÖY-ÇAMLICA ARASINA TELEFERİK

Yapılacak faaliyetler arasında, Dolmabahçe - Fulya Karayolu Tüneli, Fulya - Levazım Karayolu Tüneli, Üsküdar - Ümraniye...