28 / 03 / 2024

Beykoz Kidstown Riva fiyatları

Beykoz Kidstown Riva fiyatları

Eyfel Yapı tarafından aile ve çocuk kasabası konsepti ile gelişirilen Kidstown Riva'da 1. etap teslimlerini tamamladı. Proje, İstanbul'da Anadolu yakasının gelişim dinamiği yüksek bölgelerinden Beykoz Riva da inşa edildi.

Beykoz Kidstown Riva ödeme planı!

Beykoz Kidstown Riva ödeme planı kapsamında 24 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Proje kapsamında daireler 2 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salon bahçeli şeklinde tasarlandı.

Beykoz Kidstown Riva 2. Etap'ta 249 bin TL'ye bahçeli daireler! 24 ay 0 faiz!

Beykoz Kidstown Riva 2. Etap projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Projedeki daire seçenekleri 2+1 ve 4+1 bahçeli olarak müşterilere sunulyor

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO'nun Beykoz Riva'daki toplam geliri 1.2 milyar TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-7 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 1 milyar 254 milyon 834 TL'ye yükseldi.

Beykoz Riva 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı hüküm değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Riva Mahallesi 238 Parsele (Yeni 3209,3210,3211 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Plan Hükümleri ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Plan Hükümleri Değişikliği askıya çıktı.

Riva'daki yüzen evler ilgi odağı oldu!

Beykoz'daki Riva deresi üzerinde bulunan yüzey evler ilgi odağı oldu. Fotoğrafçı ve gezginlerin uğrak yerleri arasına girdi.

Beykoz-Riva yolunda eylem! Ulaşıma kapatıldı!

Sürekli kazaların yaşandığı Beykoz-Riva yolunda geçtiğimiz gün Alibahadır Mahallesi Muhtarı Hasan Yılmaz'ın oğlu Emre Yılmaz vefat etti. Sabrı taşan halk, yol kapatma eylemi yaptı.  

Galatasaray Riva arsasında Yılmaz İnşaat'la imzalar atıldı!

İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin sözleşmesi Yüklenici Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Tic. A.Ş. ile imzalandı.

Riva'daki değerli arazi satılamadı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın (ÖİB) dün halesini yaptığı Beykoz Riva’daki 35 dönüm üzerindeki arazi için yeterli teklif gelmedi.

Riva Cam Sanat Merkezi hizmete açıldı!

Beykoz Camcılığını yeniden canlandıracak ve turizmle buluşturacak olan “Riva Cam Sanat Merkezi” hizmete açıldı.

Galatasaray Riva arazisine en yüksek teklif DAP Yapı'dan!

Emlak Konut İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklifi 1 milyar TL ile DAP Yapı'nın sahip olduğu Eltes İnşaat verdi.

Galatasaray Riva arazisinin ihalesi bugün!

Emlak Konut Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu bugün saat 14:30'da gerçekleşecek. 1 milyon 157 bin metrekarelik arsanın yüzde 80'i Galatasaray'ın olacak.

Emlak Konut Riva projesi ile Galatasaray uçacak!

Emlak Konut Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin birinci oturumu 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Projenin ihale sonucunda ortaya çıkacak arsa bedelinin yüzde 80’i Galatasaray’ın olacak.

Atakule GYO Beykoz Riva değerleme raporu yayınlandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO Beykoz Riva değerleme raporu yayınlandı.

Atakule GYO, Riva'dan 300 bin dolara arsa aldı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Beykoz'un Riva Mahallesi'nde yer alan 1.313 metrekarelik arsayı 300 bin dolar bedelle satın aldı.

Beykoz Kidstown Riva fiyatları Haberi

Beykoz Kidstown Riva fiyatları

Doğal bir yaşam tarzı sunan proje, İstanbul'da Anadolu yakasının gelişim dinamiği yüksek bölgelerinden Beykoz Riva da inşa edildi. 


Projede, 40 bin 500 metrekare alan üzerinde 136 villa ev bulunuyor. Eyfel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil Suner, Kidstovvn Riva'nın ailelere sunulan bir doğal yaşam projesi olduğunu, eğlenceli eğitim alanları ve aktivitelerle zenginleştirildiğini ifade etti. 


Suner, "Projede, mümkün olduğunca çevre kirliliğinden ve İstanbul'un şehir gürültüsünden uzakta, huzurlu, eğlenceli ve eğitici bir yaşam sunuyoruz" dedi. 


Hürriyet...