28 / 03 / 2024

beykoz konakları davası

beykoz konakları davası

'Beykoz Konakları' olarak bilinen ormanlık alan üzerine kurulu 465 gayrimenkulün tapu kayıtları için istenilen 'ihtiyati tedbir' talebi tekrar reddedildi.

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

Artı İstanbul Konakları ön talep topluyor! Beykoz'da 16 villalık yeni proje!

Artı İstanbul Konakları İstanbul Beykoz'da hayata geçiliyor. 16 özel aile için tasarlanan proje ön talep topluyor.

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

Burak Elmas Beykoz Konakları'ndaki villasını sattı!

Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas Beykoz'da bulunan villasını 3 milyon dolara sattı.

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Paşa Konakları Beykoz fiyat!

Paşa Konakları Beykoz fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 3 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. 

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beykoz'da gayrimenkul danışmanını öldürten emlakçı davasında şüpheliler tutuklandı!

Beykoz'da gayrimenkul danışmanlığı yapan Selçuk Özdemir'in (47) alacak verecek meselesi olduğu emlakçı tarafından öldürtülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Acarkent ve Beykoz Konakları’na imar barışı piyangosu!

Yerel seçimlerden hemen önce çıkartılan “İmar barışı” yaklaşık 16 yıldır devam eden Beykoz Konakları ve Acarkent ile ilgili davaların da karara bağlanmasına neden oldu.

Beykoz'un imar plan notları yargıdan döndü!

Beykoz Çiğdem Mahallesi’nde Hasan Başkaya ve 131 kişinin bir araya gelip açtığı imar planı notları davası yargıdan döndü...

Gupse Özay ve Barış Arduç Beykoz Konakları'ndan ev aldı!

2014 yılında film setinde aşkları başlayan ünlü çift Gupse Özay - Barış Arduç çifti, yeni bir eve taşındı. İkili, artık Beykoz Konakları'nda oturacak...

Akiş GYO Beykoz projesi imar planı iptal davasında son durum!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Beykoz projesi imar planı hakkında açıklama yaptı.

Saray Halı konkordato talep etti!

Beykoz Konakları dahil 10'dan fazla sitenin arsa sahibi olan ve 1972'de kurulan Saray Halı konkordato talep etti...

beykoz konakları davası Haberi

beykoz konakları davası

Beykoz 2. Asliye Hukuk Mahkemesi salonunun küçük olması nedeniyle, Beykoz Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki 1 numaralı nikah salonunda yapılan duruşmaya, davacı Orman Genel Müdürlüğü Kanlıca İşletme Şefliği avukatları ile davalı tarafların vekili yaklaşık 80 avukat katıldı.

Söz alan davacı avukatları, daha önce mahkemece ret edilen gayrimenkullerin tapu kayıtları için istenilen ihtiyati tedbir taleplerini, taraf teşkili oluşmadığı gerekçesiyle yinelediler.

Davacı avukatları, tapu kayıtlarının 16 Ocak 2007 günü gönderildiğini, geçen süre içerisinde satış ve el değiştirmeden dolayı Beykoz Konakları'nda yeni maliklerin doğduğunu öne sürerek, yeniden tapu kayıtlarının istenmesini, doğan yeni maliklerin de davaya dahil edilmesini talep ettiler.

Davalı avukatları da, ihtiyati tedbir taleplerinin reddine karar verilmesini istediler.

Mahkeme hakimi, gayrimenkullerin tapu kayıtları için istenilen ihtiyati tedbir taleplerinin...