26 / 04 / 2024

beykoz konakları dilekçe

beykoz konakları dilekçe

'Beykoz Konakları' olarak bilinen ormanlık alan üzerine kurulu 465 gayrimenkulün tapu kayıtları için istenilen 'ihtiyati tedbir' talebi tekrar reddedildi.

Acarkent ve Beykoz Konakları’na imar barışı piyangosu!

Yerel seçimlerden hemen önce çıkartılan “İmar barışı” yaklaşık 16 yıldır devam eden Beykoz Konakları ve Acarkent ile ilgili davaların da karara bağlanmasına neden oldu.

Gupse Özay ve Barış Arduç Beykoz Konakları'ndan ev aldı!

2014 yılında film setinde aşkları başlayan ünlü çift Gupse Özay - Barış Arduç çifti, yeni bir eve taşındı. İkili, artık Beykoz Konakları'nda oturacak...

Değerli konut vergisinde itiraz dilekçe örneği!

Değerli konut vergisi 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren yürürlüğe girdi. Değeri 5 milyon lirayı aşan konutlar değerli konut vergisine tabi olacak. İşte değerli konut vergisinde itiraz dilekçe örneği...

Veraset ilamı dilekçe örneği 2020!

Bir kimsenin vefat etmesinin ardından miras, mirasçılar arasında pay ediliyor. Kalan miras ve mirasçıların payları veraset ilamında yer alıyor. Veraset ilamı bir dilekçe ile alınabiliyor. İşte veraset ilamı dilekçe örneği 2020...

TBMM Dilekçe Komisyonu 'Maketten konut satışı'nı araştıracak!

TBMM Dilekçe Komisyonu, "Maketten satışı" yapılan gayrimenkullerle ilgili yaşanan sorunlara çözüm için alt komisyon kuracak...

Veraset ilamı dilekçe örneği 2019!

Bir kimsenin vefatının ardından miras, mirasçılara kalıyor. Kalan miras ve mirasçıların payları veraset ilamında görülebiliyor. Veraset ilamı bir dilekçe ile alınabiliyor. İşte veraset ilamı dilekçe örneği 2019..

Demet Akalın Beykoz Konakları’nda ev arıyor!

Okan Kurt'un iflası nedeniyle evine haciz gelen Demet Akalın, Beykoz Konakları’nda kiralık ev arıyor.

Beykoz Çamlıbahçe imara kavuşuyor!

Halk Meclisi’nin açılışında mahallenin imar planı çalışmaları hakkında konuşan Başkan Yardımcısı Eyüp Salih Elmas, Beykoz Çamlıbahçe'nin imara kavuşacağını söyledi.

Mirasçılık belgesi istemi dilekçe örneği 2018!

Sulh Hukuk Mahkemesine bir dilekçe ile müracaat edilerek, mirasçılık belgesi istemi alınabiliyor. İşte mirasçılık belgesi istemi dilekçe örneği 2018..

Nazenin Konakları Bahçe iletişim!

Nazenin Konakları Bahçe projesi 'aile' konseptli proje olarak yükselecek. Proje İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa edilecek...

Nazenin Konakları Bahçe geliyor! Yeni proje!

Nazenin Konakları Bahçe projesi henüz projelendirme aşamasında. İstanbul Çengelköy'de yükselecek proje Nazenin Konakları Çengelköy projesinin 500 metre uzağında hayata geçirilecek. 

Isparta Emre Mahallesi'nde 7 kat imar izni için 281 dilekçe verildi!

Isparta Emre Mahallesi'nde 7 kat yapılaşma hakkı veren meclis kararı iptal edilmişti. Şimdi de kararın geri getirilmesi için belediyeye 281 dilekçe verildi.

Emlak vergisi geri ödeme dilekçe örneği 2017!

Emlak Vergisi Kanunu gereğince geliri olmayan konut sahipleri ödemeden muaf olabiliyor. Muaf olduğundan habersiz şekilde ödeme yapan kimseler ise bu ödemeyi geri alabiliyor. İşte emlak vergisi geri ödeme dilekçe örneği 2017..

beykoz konakları dilekçe Haberi

beykoz konakları dilekçe

Beykoz 2. Asliye Hukuk Mahkemesi salonunun küçük olması nedeniyle, Beykoz Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki 1 numaralı nikah salonunda yapılan duruşmaya, davacı Orman Genel Müdürlüğü Kanlıca İşletme Şefliği avukatları ile davalı tarafların vekili yaklaşık 80 avukat katıldı.

Söz alan davacı avukatları, daha önce mahkemece ret edilen gayrimenkullerin tapu kayıtları için istenilen ihtiyati tedbir taleplerini, taraf teşkili oluşmadığı gerekçesiyle yinelediler.

Davacı avukatları, tapu kayıtlarının 16 Ocak 2007 günü gönderildiğini, geçen süre içerisinde satış ve el değiştirmeden dolayı Beykoz Konakları'nda yeni maliklerin doğduğunu öne sürerek, yeniden tapu kayıtlarının istenmesini, doğan yeni maliklerin de davaya dahil edilmesini talep ettiler.

Davalı avukatları da, ihtiyati tedbir taleplerinin reddine karar verilmesini istediler.

Mahkeme hakimi, gayrimenkullerin tapu kayıtları için istenilen ihtiyati tedbir taleplerinin...