26 / 04 / 2024

Beykoz Küçüksu mesire alanı

Beykoz Küçüksu mesire alanı

İstanbul'un Fethi'nin 563. yılı kutlamaları kapsamında yapılan etkinliklerde Beykoz'daki tarihi Küçüksu mesire alanına iş makineleri girdi. Boğaziçi Dernekleri Platformu SİT alanına işmakinelerinin girmesine tepki gösterdi.

İBB, Beykoz Küçüksu mesire alanı kararını iptal etti!

İstanbul 4. İdare Mahkemesi, 'uçurtma ve çayır alanı' yapılması planlanan Küçüksu mesire alanının ücretli otopark yapılması için İSPARK'a tahsis edilmesi yönündeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi kararını iptal etti.

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu anlaşmazlığı!

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu krizi!

İstanbul Beykoz'da, çok sayıda ünlü ismin de oturduğu Göksu Evleri'nde yaşayanlar, imar barışından faydalanarak kat mülkiyeti tapularını almak amacıyla kooperatif yönetimine yetki tanıdı. 

Emlak vergisinde İstanbul'da hangi ilçeler öne çıkıyor?

İstanbul'da emlak vergisine yapılacak zamlar belli oldu. En çok verginin arttığı Beykoz Göksu'da yüzde 393.78'lik zam yapıldı.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hünerci Konaklama Mesire Gıda Tarım Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hünerci Konaklama Mesire Gıda Tarım Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hünerci tarafından kuruldu.

Üsküdar Küçüksu 1/500 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, 2636 ada, 4 parsel ile 946 ada, 8 parselin doğusunda kalan tescil dışı alan ve 946 ada, 4 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı askıda...

Küçüksu koruma amaçlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, 1336 ada, 4 parselin Güneybatısı ile 969 ada, 7 ve 8 parsel arasında kalan alana ilişkin Koruma Amaçlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıda...

NEF Sultanmurat ile Küçüksu’da dönüşüme başlıyor!

2010’dan bu yana en küçük alanları bile değerlendirerek, büyük işlere imza atan Nef, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Sultanmurat ve Küçüksu’da kentsel dönüşüme başlıyor…

Boğaziçi Kandilli Evleri'nde 3.1 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, Rasathane Cadddesi üzerinde yer alan Boğaziçi Kandilli Evleri'nde bahçeli villa 3 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tarihi Beykoz Kışlası Bezmialem Vakıf Üniversitesi'ne devredildi!

Tarihi Beykoz Kışlası'nın Bezmialem Vakıf Üniversitesi'ne devredildiği bildirildi. Kışla sağlık alanında araştırmalar yapılmak üzere devredildi. 

Mevlüt Uysal Beykoz Kışlası çalışmalarını inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'i ziyaret etti ve Beykoz Kışlası'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Beykoz Küçüksu mesire alanı Haberi

Beykoz Küçüksu mesire alanı

İstanbul'un Fethi'nin 563. yılı kutlamaları kapsamında yapılan etkinliklerde Beykoz'daki tarihi Küçüksu mesire alanına iş makineleri girdi. Bu akşam verilecek Mustafa Ceceli konseri için Osmanlı'dan kalma 3 asırlık alanda zemin kazınarak, çakıl taşıyla kaplandı. Boğaziçi Dernekleri Platformu SİT alanına işmakinelerinin girmesine tepki gösterdi. 


Beykoz'da İstanbul'un Fethi'nin 563. yıl dönümü nedeniyle bu akşam Mustafa Ceceli konseri gerçekleşecek. Konser alanı ise 3 asırlık mesire alanı olan Küçüksu Çayırı. Konserden önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi çevre düzenlemesi adına tarihi çayırın zeminini kazıdı. İş makinelerinin girdiği alana çakıl taşları döküldü.

Boğaziçi Dernekleri Platformu adına Aydınlık'a açıklama yapan Selçuk Yılmazer, bölgenin 2 ayrı kanunla korunduğunu yapılan işlemin yasalara aykırı olduğunu söyledi. Yılmazer şöyle konuştu: "Tarihi Küçüksu Mesiresi Osmanlı'dan günümüze miras kalmış, 3 asırlık bir alan....