23 / 04 / 2024

Beykoz markalı evler

Beykoz markalı evler

Konut alıcılarının gözde ilçelerinden olan Beykoz, konut projesi geliştiricilerin de yeniden radarına girdi. Senelerdir değerini koruyan Beykoz'u, yeni bir yatırım dalgası ile fiyat artışı bekliyor...

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

Markalı evlerin yüzde 6.33'ü yabancılara satıldı!

Kamuoyunda ‘markalı projeler’ şeklinde isimlendirilen, ağırlıklı olarak kurumsal gayrimenkul şirketlerinin inşa ettiği evler üzerinden geliştirilen ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ sonuçları açıklandı. İşte o sonuçlar...

Riva'daki yüzen evler ilgi odağı oldu!

Beykoz'daki Riva deresi üzerinde bulunan yüzey evler ilgi odağı oldu. Fotoğrafçı ve gezginlerin uğrak yerleri arasına girdi.

Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz’da yaşayan Kastamonulu hemşehrilerle bir araya geldi. Aydın, “’Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek'' diye konuştu.

Beykoz'da markalı 4 konut projesi!

Konut tercihini Beykoz'da yana kullananlar ilçeyi tarihi güzellikleri, ulaşım imkanları ve denize yakınlığı sebebiyle tercih ediyor. Peki bölgede ön plana çıkan markalı konut projeleri neler? İşte cevabı...

Beykoz markalı konutun yeniden gözdesi!

Konut alıcılarının gözde ilçelerinden olan Beykoz, konut projesi geliştiricilerin de yeniden radarına girdi. Senelerdir değerini koruyan Beykoz'u, yeni bir yatırım dalgası ile fiyat artışı bekliyor...

Bizim Evler'de 240 ay vade kampanyası!

Ispartakule’de 5.500 konut üreten İhlas Yapı, “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” sloganıyla lanse edilen dev konut kampanyasına dahil olarak Bizim Evler markalı projelerinde 240 aya kadar vadeyle satışlara başladı.

Beykoz'un cazibesi her geçen gün artıyor!

Son dönemde yapılan altyapı yatırımlarıyla birlikte Beykoz, dikkatleri üzerine çekiyor. Bölgede markalı konutların tamamlanmasıyla fiyatların daha da artacağı ifade ediliyor

Bizim Evler 7'de yüzde 5 peşinatla!

İstanbul Ispartakule’de Bizim Evler 7 projesini hayata geçiren İhlas Yapı, sunduğu fırsatlarla yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Ispartakule’de Bizim Evler markalı 7’nci projesine imzasını atan firma, alıcılarını yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor.

Bizim Evler 6'da bugün al, bugün taşın!

İnşa ettiği markalı konut projeleriyle yatırımcısına güven veren İhlas Yapı, Bizim Evler 6 projesinde teslime hazır konutları yatırımcılara sunuyor.

Beykoz, 3. köprü ve Üsküdar-Beykoz metrosu ile ivme kazanacak!

Beykoz'da markalı konut piyasasının 2004 yılından bu yana aktif olduğunu belirten EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Esin Ağar ve Öyküm Öngiden, 3. köprü ve Üsküdar-Beykoz metrosu ile değer artışında ciddi bir ivme görüleceğini söylüyor.

Ispartakule Bizim Evler 6'da anahtar teslimleri başladı!

Ispartakule’de Bizim Evler markalı 5.500 konut üreten İhlas Yapı, gözde projesi Bizim Evler 6’da yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Bizim Evler 6 Gökkuşağı etabından daire alan aileler bugünlerde yeni sitelerine taşınmanın heyecanını ya

Arsa yatırımcılarının yeni tercihi Beykoz Tokatköy!

Üçüncü köprü güzergahındaki Beykoz'un Tokatköy Mahallesi (köyü), arsa yatırımcılarının en çok uğradığı bölgelerden. Arsa fiyatları son birkaç yıldır yükseliyor. Bölgede yeni üniversiteler inşa halinde, markalı konut projeleri gün sayıyor...

Beykoz markalı evler Haberi

Beykoz markalı evler

İstanbul’da bahçeli, geniş villa hayatının yaşandığı ilçelerden olan Beykoz'a mevcut villalara yenileri ekleniyor. Hem deniz, hem orman alanlarıyla şehir içinde sakin bir hayat sunan ilçede bir yandan da rezidans hayatını yaşamak isteyenler için yeni projeler üretiliyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Beykoz, konut fiyatlarında bugüne kadar ulaştığı yüksek oranlara sahip. Bölgede ortalama konut metrekare fiyatı 7 bin lirayı aştı. Hazırlık ve yapım aşamasında olan projeler bölgeye yeni bir değer artışını da getirecek. 

İstanbul’un tarihi ve kültürel değerleriyle öne çıkan ilçelerinden olan Beykoz'un sınırlarının büyük kısmının sit alanı olması ve 2B arazilerinin bulunması markalı konut geliştiricileri harekete geçiriyor.

Tercih edilirliği arttı

Anadoluhisarı’ndan Kanlıca’ya, Çubuklu’dan Paşabahçe’ye kadar pek çok önemli semtin yer aldığı ilçe, özellikle üst gelir grubunun tercihleri arasında yer alıyor.

Bölgenin yeni ulaşım...