25 / 04 / 2024

Beykoz mülkiyet sorunu 2017

Beykoz mülkiyet sorunu 2017

Beykoz'da  “Halk Meclisi” programlarının 3.sü İncirköy Mahallesi’nde gerçekleştirildi.  Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve ekibinin, mahalle sakinlerinin sorularını cevapladı. 

Sultangazi'deki 40 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, ilçedeki 40 yıllık mülkiyet sorununu da çözdü. Sultangazi'de riskli olduğu tespit edilmiş olan binaların yerine, depreme dayanıklı yapılar inşa edildi.

Balıkesir'de mülkiyet sorunu ortadan kaldırılıyor!

Balıkesir'de 34 senedir 18.02 bölgesinde 34 senedir çözülemeyen mülkiyet sorunlarında mutlu sona ulaşılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgede bulunan hak sahiplerine tapularını teslim etti.

Konya Akşehir'de 10 bine yakın kişinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın Akşehir ve Tuzlukçu ilçelerinde 10 bine yakın kişiyi ilgilendiren mülkiyet sorununun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. 

Kepez'de mülkiyet sorunu sona eriyor!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçe genelinde yaşanan mülkiyet sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. 

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Beykoz’un mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü!

İstanbul'un gözde ilçeleri arasında yer alan Beykoz’da mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü...

Beykoz'un imar ve mülkiyet sorunu çözülüyor!

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, Temmuz ayı basın toplantısını gerçekleştirdi. Beykoz’da yapılan basın toplantısında İstanbul’un birçok yerindeki imar sorunları konuşuldu. 

Balıkesir Sanayi 2. Kapı bölgesindeki mülkiyet sorunu çözülüyor!

1986'da İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması yapılan,18.02 bölgesi olarak bilinen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 senelik mülkiyet sorunu vatandaşların tapu ile aldıkları parsellerin tamamının korunması kaydıyla çözüme kavuşturuluyor.

Balıkesir'de 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Balıkesir'de 1986 yılında İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması gerçekleşen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor...

4 maddede mülkiyet hakkına dayalı elatmanın önlenmesi davası!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, "mülkiyet hakkına dayalı elatmanın önlenmesi davası" konusunu kaleme aldı. İşte 4 maddede mülkiyet hakkına dayalı elatmanın önlenmesi davası...

Mülkiyet sorunu imar barışıyla aşıldı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, 17 Ağustos 1999 depreminin 20’nci yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Mülkiyet sorununun imar barışıyla aşıldığını söyleyen Nasır, depreme karşı da kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti.

2019'da mülkiyet sorunları çözülen kişi sayısı TBMM'de!

2019 yılında mülkiyet sorunlarının çözülmesine yönelik işlemlerin hızlandırılması kapsamında yapılan çalışmalardan yararlanan kişi sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da tapu ve mülkiyet sorunu çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, YEDPA Ticaret Merkezi Genel Kurulu ve tapu dağıtım törenine katıldı. Bakan Kurum, 'Vatandaşın derdini dinlediğimizde çözülemeyecek hiçbir sorun yok. YEDPA'nın sorununun çözüldüğü gibi' dedi.

Beykoz mülkiyet sorunu 2017 Haberi

Beykoz mülkiyet sorunu 2017

Beykoz'da  “Halk Meclisi” programlarının 3.sü İncirköy Mahallesi’nde gerçekleştirildi.  Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve ekibinin, mahalle sakinlerinin sorularını cevapladı. 

Bölge sakinleri ile bir araya gelen Yücel Çelikbilek; “Mahallemizde 29 sokağa asfalt çalışması yapmışız. 78 sokağa merpen, yağmur suyu alt yapı çalışmaları yapmışız. Bu bir emektir. Bizim amacımız sizlere hizmet etmek. 2009’da göreve geldiğimde 1. problem mülkiyetti. Yasa çıktıktan sonra mülkiyetin % 80’ini bitirdik. Biz Beykoz halkının cebinde 1 trilyon para bıraktık. Belediye kasamıza da para girdi. Bunu da sizlere hizmet için kullandık. Biz Kentsel Dönüşümün arkasına sığınmıyoruz. Yerinde dönüşümü yaparak,  Beykozlunun Beykoz’da kalmasını sağlayacağız” dedi.  


Beykoz'da yeni imar planlarının önemine dikkat çeken Başkan Çelikbilek sözlerine şöyle devam etti:

Bizler halkımızın hakkını korumak için her türlü gayreti sarf ediyoruz. Beykoz, 1982’de...