19 / 04 / 2024

beykoz tapu

beykoz tapu

AK Parti Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz Mahalle Muhtarları ile buluştu. Aydın, imar sorunun çözüleceğini, tapuların teslim edileceğini söyledi.

Muharrem İnce: Beykoz'un tapu sorununu ben çözeceğim!

İstanbul’un Beykoz'da miting düzenleyen CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce, "Beykoz’un tapu sorununu var. Bu sorunu ben çözeceğim" dedi...

Beykoz'da 2/B'ye 25 bin tapu!

Yücel Çelikbilek, "Tapuların sahte olduğuna dair söylentiler yayılıyor. Devletin verdiği belgenin sahtesi olmaz" dedi BEYKOZ'da 2/B arazilerinin tapu çalışmaları sonuçlandı, 25 bin hak sahibine tapuları verildi.

Yücel Çelikbilek: Beykoz'da 100 bin kişiye mülkiyet hakkı sağladık!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz Tokatköy Mahallesi’ nde düzenlenen 2/B Bilgilendirme toplantısında ilçe sakinlerine hitap eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek '100 bin kişiye mülkiyet hakkı sağladık' dedi...

20 bin Beykozlu tapusuna kavuşuyor!

Beykoz ’da nesilden nesile miras kalan tapu sorunu nihayet çözüme kavuşturuluyor. 2-B konusundaki çalışmalar sonunda 20 bine yakın hak sahibi üzerinde yaşadığı arazinin sahibi olacak.

Beykoz'da 2B parsellerinin devri başlıyor!

İBB Parsellerinin üzerindeki kullanıcılarına satışıyla tarihi günler yaşayan Beykoz'da en büyük beklenti gerçekleşti. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in yoğun çabalarıyla son aşamaya gelen 2-B parsellerinin devri resmen başlıyor...

Beykoz'da 2B'liye tapu müjdesi!

İstanbul'un en çok 2B arazisine sahip ilçesi Beykoz'da, belediye ve hükümetin ortaklaşa yürüttüğü çalışmanın ardından hak sahipleri tapulanna kavuşacak. Beykoz'da 2B arazileri soran olmaktan çıkıyor...

Beykoz'da tapu gerginliği!

BEYKOZ Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in de hazır bulunduğu satış işlemleri sırasında taahütname imzalatılması tepkilere neden oldu. Zaman zaman kavgaların da yaşandığı satış işlemlerin sırasında CHP Milletvekili Mahmut Tanalda katıldı...

Beykoz'da tapu sıkıntısı tarih oluyor!

Yıllardır kangrenleşen tapu sorununu çözmek için mücadele eden Beykoz Belediyesi, bazı mahallelerde vatandaşın yüzünü güldürdü. Şu ana kadar 2 bin 300 kişi tapu almak için başvuru hakkı kazandı...

Beykoz Belediyesi İBB'den devr aldığı parsellerin tapu satışına başlıyor!

Beykoz Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden devr aldığı parsellerin kullanıcılarına satışı başlıyor. Çubuklu, Çiğdem, Ortaçeşme, Tokatköy, Çamlıbahçe semtlerinde tapularına kavuşacak ilçe sakinleri için bilgilendirme toplantıları düzenleniyor..

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu anlaşmazlığı!

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu krizi!

İstanbul Beykoz'da, çok sayıda ünlü ismin de oturduğu Göksu Evleri'nde yaşayanlar, imar barışından faydalanarak kat mülkiyeti tapularını almak amacıyla kooperatif yönetimine yetki tanıdı. 

Beykoz Çavuşbaşı'nda tapu sevinci!

Beykoz’daki 2/B çalışmaları kapsamında Çavuşbaşı’nda yaşayan 200 ilçe sakinine tapuları teslim edildi.

Beykoz Tokatköy'de tapu sevinci!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Beykoz Belediyesi Tokatköy’de yaşayan 217 ilçe sakinine daha tapularını teslim etti.

Beykoz Belediye Başkan Adayı İsmail Gürkan'dan tapu vaadi!

AKP'den Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı İsmail Gürkan "Kendimi bildim bileli Beykoz bölgesinde tapu sorunu var. Ben başkan olursam bu sorun ortadan kalkacak. Ben bunu vurgulamaya çalıştım" diye konuştu.

Beykoz Soğuksu'ya tapu müjdesi!

Beykoz’da devam eden mülkiyet çalışmaları kapsamında Soğuksu Mahallesi Karslılar Mevkii’nde yıllardır tapu bekleyen 41 vatandaş tapularına kavuşuyor.

Beykoz Zerzevatçı Mahallesi'nde 2/B tebligatları dağıtılıyor!

Beykoz'da yürütülen 2/B çalışmaları kapsamında Zerzevatçı Mahallesi’nde yaşayan 190 hak sahibine daha tapu tebligatları teslim edildi.

Beykoz'da tapular teslim ediliyor!

Beykoz’da yürütülen imar ve mülkiyet çalışmaları kapsamında ilçe sakinleri tapu sevinci yaşıyor. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek mahallelerde tapuları bizzat kendi dağıtıyor.

Beykoz Çengeldere'de tapu sevinci!

Beykoz Çengeldere Mahallesi’nde 2/B tapusunu almaya hak kazanan 140 ilçe sakini düzenlenen törenle tapularına kavuştu

Beykoz Tokatköy’de 249 tapu dağıtıldı!

Beykoz’da yürütülen 2/B çalışmaları kapsamında 2 binin üzerinde ilçe sakini tapu mutluluğu yaşadı...

Beykoz Çavuşbaşı'nda tapu heyecanı!

Beykoz Belediyesi tarafından ilçe sakinleri için gerçekleştirilen tapu dağıtım programları hız kesmeden devam ediyor.

Beykoz'da 2 bin tapu sahiplerini buldu!

Beykoz sakinlerine tapularını dağıtan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İlçemizin tüm mahallelerinde tapuları vatandaşlarımıza teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birkaç ay içinde 2 bin tapu dağıttık." dedi.

Beykoz Baklacı’da tapu sevinci!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Baklacı Mahallesi’nde 2/B tapusunu almaya hak kazanan 100 ilçe sakini için düzenlenen törende tapuları bizzat teslim etti.

beykoz tapu Haberi

beykoz tapu

AK Parti Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.

Dost Beykoz'da yer alan habere göre, toplantoya ilçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’nın da tam kadro yer aldığı programda Bölge Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut katıldı. 

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın konuşmasının başında Beykoz’a uzanan adaylık sürecini anlattı. Aydın,  imar ve mülkiyetle ilgili yapılacak çalışmalar hakkında konuştu. Aydın, “Sakın yerlerinizi satmayın. Bir santimetre kare yerinizi bile satmayın. Bu zenginlik sizin hakkınız ve sabrederseniz bu hakkınızı alacaksınız” ifadelerini kullandı. 

'' Beykoz’a çok güzel hizmetler götüreceğimiz''

Aydın, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''AK Parti teşkilatındaki arkadaşlarla tanıştık ve ardından Beykozlu hemşerilerimle tanışmaya başladım ve üzerimdeki tedirginlik tamamen kalktı...