24 / 04 / 2024

Beykozda 110 dönüm imara açıldı

Beykozda 110 dönüm imara açıldı

BEYKOZ'da, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün çıkışına yakın bölgedeki 362 gecekondunun bulunduğu 110 dönümlük alan kentsel dönüşümle imara açıldı. Beykoz'da tapu sorunu geçtiğimiz yıllarda çözülmüştü.

TOKİ'den 40 ilde 110 kentsel dönüşüm projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yaptığı açıklamada, TOKİ'nin 40 şehirde toplam 110 kentsel dönüşüm projesi hayata geçirdiğini dile getirdi.

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm başladı!

Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde yer alan 110. sokaktaki 5 katlı bir apartman dönüşüm kapsamında yıkıldı.

Murat Kurum: 110 bin konutun dönüşümünü başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 110 bin konut için çalışmaların başladığını açıkladı.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Kağıthane'de dönüşüm kapsamında 3 bin inşaat sürüyor!

Revize edilen planları ve ulaşım yatırımları ile Kağıthane'nin cazibesi arttı. Bölgede 3 bin inşaat sürüyor. 110 bin birim de dönüşüm çalışmaları kapsamında yenilendi.

Trendist Ataşehir’e komşu 110 dönümlük şehir parkı geliyor!

K Yapı ve Solid İnşaat’ın Ataşehir’deki kentsel dönüşüm projesinde teslimler başladı. Projeden ev alanlara 110 dönümlük şehir parkına komşu olacaklarını vaat ettiklerini söyleyen Murat Karaduman, belediyenin park için 4. kez ihaleye çıkacağını söyledi.

Düzce Camikebir'de dönüşüm başlıyor!

Düzce Camikebir mahallesinde kentsel dönüşüm öncesi, arsa ve konut üzerinden hak sahibi olan 110 kişi ile yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm daireleri için bilgilendirme amaçlı görüşmeler yapılıyor.

Evin Sitesi’nde dönüşümün ilk adımı atıldı!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm ” çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Kartal Yakacık Çarşı Mahallesi Serdar Sokak üzerinde 14 blok ve 110 daireden oluşan Evin Sitesi için yıkım töreni düzenlendi.

Sesan Çevre Danışmanlık Metal Geri Dönüşüm Plastik Nakliye San. Tic. Ltd. Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Sesan Çevre Danışmanlık Metal Geri Dönüşüm Plastik Nakliye San. Tic. Ltd. Şti. İstanbul Şubesi, Osman Çelik Şube Müdürlüğü'nde 110 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Tuzla'da açıldı.

Van Erciş'te dönüşüm için hak sahipleriyle görüşmeler başladı!

Van Erciş İlçesi, Bayazıt, Kışla, Latifiye, Camikebir, Alkanat, Vanyolu ve Salihiye Mahalleleleri sınırları içerisinde kalan yaklaşık 110 hektarlık alanda Çevre ve Şehirlik Bakanlığı tarafından yürütülen dönüşüm projesi kapsamında uzlaşmaya esas muvafakat

Mehmet Ellibeş Gölcük Sanayi Sitesi'ndeki dönüşümü anlattı!

Sanayi esnafıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kentsel dönüşüm ve yeni yapılacak sanayi le ilgili esnafa bilgi verdi. Ellibeş, Hisareyn bölgesine yapılacak 110 bin metre karelik Modern Sanayi Sitesi ile ilgili merak edilenleri anlattı.

Beykoz'da 110 dönüm imara açıldı!

BEYKOZ'da, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün çıkışına yakın bölgedeki 362 gecekondunun bulunduğu 110 dönümlük alan kentsel dönüşümle imara açıldı. Beykoz'da tapu sorunu geçtiğimiz yıllarda çözülmüştü.

Beykoz'da 362 gecekondu kentsel dönüşüm kapsamına alındı!

İstanbul Boğazı'na bakan tepelerdeki arazi yağması döneminde gecekondu yapılan Beykoz'daki 110 dönümlük alan 'kentsel dönüşüm' kapsamına alınarak inşaat izni verildi...

Beykozda 110 dönüm imara açıldı Haberi

Beykozda 110 dönüm imara açıldı

BEYKOZ'da, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün çıkışına yakın bölgedeki 362 gecekondunun bulunduğu 110 dönümlük alan kentsel dönüşümle imara açıldı. Kentsel dönüşüm kapsamına alınan gecekondu bölgesiyle ilgili plan çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü yürütüyor, istanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 110 dönümlük araziyi, AKP'li üyelerin evet, CHP'li üyelerin ret oyuyla 'kentsel dönüşüm alanı' ilan ederek yapılaşmaya açtı. 40-50 yıl önce ormanlık olan Boğaz sırtlarındaki Hazine'ye ait arazi gecekondulaşmadan nasibini almış, bölgeye yapılan gecekondular FSM Köprüsü yapıldıktan sonra kıymete binmişti. Hazine'den istanbul Büyükşehir Belediyesine devredilen arazilerle ilgili tapu mücadelesi yılarca sürdü.  Tapu sorunu geçtiğimiz yıllarda çözülmüştü. 


Aydınlık...