26 / 04 / 2024

Beylerçelebi Cami

Beylerçelebi Cami

Osmancık ilçesinin en büyük camisi olan Beylerçelebi Cami’nin (Büyük Cami) bahçesinde belediye tarafından çevre düzenlemesi yapılıyor.

Kayseri Kahraman Çelebi Cami'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, hayırsevere tarafından yaptırılacak Kahraman Çelebi Cami ve Hatice Çelebi Kur’an Kursu’nun temelini attı.

Osmancık Beylerçelebi Cami’de çalışmalar başladı!

Osmancık Belediyesi tarafından yaklaşık 1 Milyon TL’ye ihale edilen Beylerçelebi Cami Restorasyonu ve Çevre Düzenlemesi Projesinin çalışmalarına başlandı.

Çorum Osmancık Otobüs Terminali için imzalar atıldı!

Osmancık Belediyesi'nin 4 büyük yatırımından Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali ile Beylerçelebi Cami Restorasyonu ve Çevre Düzenlemesi işinin yapım sözleşmesi imzalandı.

Osmancık Beylerçelebi Cami restore edilecek!

Osmancık Belediyesi, şehrin imajına deriştirecek yatırımlara devam ediyor. İlçenin sembollerinden Merkez Beylerçelebi Cami (Büyük Cami ya da Ulu Cami) restorasyonu ve çevre düzenlemesi ihale edildi.

Bursa'da 600 yıllık cami hizmete açıldı!

Bursa’da Sultan Çelebi Mehmet’in süt annesi Daye Hatun tarafından 600 yıl önce yaptırılan cami, Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek halkın hizmetine sunuldu.

Çelebi Sultan Mehmed Cami inşaatı denetlendi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hava sıcaklığının 47 dereceyi gösterdiği öğle saatinde Çelebi Sultan Mehmed Camii inşaatını denetledi.

Antalya Çelebi Sultan Mehmed Cami'ye ilk tuğla kondu!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü 7 gün 24 saat Kuran'ı Kerim okunacak Çelebi Sultan Mehmed Camii'nin duvarına ilk tuğlayı koyarak, ikmal inşaatı başlattı. Tütüncü, tuğlanın arasına mektup da bıraktı.

Çorum Osmancık Beylerçelebi Cami’nin çevre düzenlemesi yapılıyor!

Osmancık ilçesinin en büyük camisi olan Beylerçelebi Cami’nin (Büyük Cami) bahçesinde belediye tarafından çevre düzenlemesi yapılıyor.

Beyler Konut İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyler Konut İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Öztürk ve Harun Sari ortaklığıyla 7 Aralık'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi, Kemerdere Cami Sokak'ta kuruldu.

Kepez Çelebi Sultan Mehmed Cami'nin yüzde 60'ı tamamladı!

Kepez'de yapılan Çelebi Sultan Mehmed Cami'nin inşaatı aralıksız sürüyor. Yüklenici firma, caminin karkas inşaatının yüzde 60'nı tamamladı.

Çelebi Sultan Mehmed Cami'nin inşaatı sürüyor!

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü'nün, Kepez ilçesinde yaptığı en büyük eserlerin başında gelen Çelebi Sultan Mehmed Cami'nin inşaatı, kolonların yapımına başlamasıyla yükseliyor.

Çelebi Sultan Mehmed Cami inşaatı 2016'da tamamlanacak!

Çelebi Sultan Mehmed Cami inşaatı gezen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, eserin ilçenin popülerliğini arttıracağını söyledi.

Karatay'da Çelebi Cami yapım ihalesi 16 Haziran'da!

Karatay 'da Çelebi Cami inşaatı yapım işi Karatay Belediye Başkanlığı tarafından 16 Haziran 2015 günü saat 10:00'da açık artırmaya çıkacak.

Beylerçelebi Cami Haberi

Beylerçelebi Cami

Cami bahçesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Büyük Caminin ilçenin merkez camisi konumunda olduğunu söyledi.

Cami bahçesinde kapsamlı bir peyzaj çalışması yapılacağını belirten Başkan Karataş “Büyük Cami ilçenin merkez camisi. Kısa bir süre önce camimizin merkezi ısıtma sistemini yenilemiştik. Camimizin bahçesinde de bir peyzaj çalışmamız var. Cami çevresindeki duvarları kaldırarak bahçeyi biraz genişletiyoruz. Camimiz şehirle bütünleşen yeni bir görünüme kavuşmuş olacak. Hem camimize yakışır hem ilçemizin güzelliğine yakışır bir çevre düzenlemesi olacak inşallah. Hem cami cemaatimiz için hem ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum”...