28 / 03 / 2024

Beylikbağında kentsel dönüşüm olacak mı

Beylikbağında kentsel dönüşüm olacak mı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tapu tahsis belgeleriyle ilgili gazetemize yaptığı açıklama da, “Seçim öncesi verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Beylikbağı'nda yıkım olmayacak, Kentsel Dönüşüm olmayacak, vatandaşlar tapularına kavuşacak.”

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Okmeydanı kentsel dönüşüm çalışmalarında gerginlik!

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm projesinde evlerini tahliye etmek isteyen vatandaşlara silah çekildiği iddia edildi

Mardin’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar başladı!

Mardin’in Yeşilli ilçesi Gül ve Tepebaşı mahallelerinde Ocak ayında “Kentsel Dönüşüm” kapsamında “metruk” denilen yapıların yıkımı başladı.

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm tam gaz!

2 yıllık görev süresinde yapılan çalışmalarını anlatan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgi verdi. 

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm müdürlüğü açılacak!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin Kuşadası'nda da oldukça hissedilmesi nedeniyle Kuşadası Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm müdürlüğü açacak. 

İzmir'de ada bazında kentsel dönüşüm şart!

İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, İzmir'de kentsel dönüşümün şart olduğuna dikkat çekti. "Ben hep ada bazında kentsel dönüşümü savundum" diyen Yeşil, "Projelerde ticari kaygı olduğunda insanlar tercih etmiyor. Bu nedenle daireler boş kalıyor" açıklamasında bulundu.

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm başladı! 

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılan otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle bölgeye araç giriş ve çıkışları kapatıldı...

Katar ve Türkiye arasında 'kentsel dönüşüm' anlaşması!

Katar ve Türkiye arasında ‘Şehircilik İş Birliği Anlaşması’ imzalandı. Buna göre iki ülke ortaklaşa kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilecek.

Adapazarı'nda kentsel dönüşüm seferbeliği!

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, kentsel dönüşüm hakkında açıklamalar yaptı. Işıksu, ''Kentsel dönüşümde çok cesaretliyiz, şu anda yola çıkmış durumdayız'' diye konuştu. 

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ayder'de öncelikle kanalizasyon, su, elektrik gibi alt yapı çalışmaları yol altına alınacak ve 1.600 araç kapasiteli otopark inşaatına başlanılacak...

TOKİ ve İzmit Belediyesi arasında kentsel dönüşüm protokolü!

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yapmak üzere TOKİ ile İzmit Belediye Başkanlığı arasında imzalanan protokol meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beylikbağında kentsel dönüşüm olacak mı Haberi

Beylikbağında kentsel dönüşüm olacak mı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tapu tahsis belgeleriyle ilgili gazetemize yaptığı açıklama da, “Seçim öncesi verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Beylikbağı'nda yıkım olmayacak, Kentsel Dönüşüm olmayacak, vatandaşlar tapularına kavuşacak.” Dedi.



Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker dün sabah gazetemizin konuğu oldu. Başkan Köşker yardımcıları Nilay Ayran ve Engin Güzel ile birlikte gazetemizin kahvaltı programına konuk oldu. Gazetemizin sorularına yanıt veren Başkan Köşker önemli açıklamalarda bulundu. Köşker’in hizmetler noktasında en önemli açıklaması ise 150 bin nüfusa sahip Beylikbağı bölgesine yönelik oldu. Seçimden önce vatandaşlara tapu tahsis belgeleriyle ilgili müjde veren köşker, tapuların davullu zurnalı bir şekilde hak sahiplerine verileceğini söyledi.


SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ


Köşker ağırlıklı olarak Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerinde yaşanan bu sıkıntıyla ilgili “Biz sözümüzün arkasındayız. Vatandaşımızı mağdur etmeden tapularını vereceğiz. Yıkım olmayacak, kentsel Dönüşüm...