29 / 03 / 2024

Beylikdüzü 2016 projeleri

Beylikdüzü 2016 projeleri

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ndeki projelerden bahsetti. İmamoğlu, Beylikdüzü’nün 5 yılı hatta 15 yılı nasıl bir planlamayla yürütülmesi gerektiğini vurguladı.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Beylikdüzü metrosunu bekliyor!

Planlı yapılaşma süreci, yeşil alanları ve yeni projeleri ile öne çıkan Beylikdüzü'nde en önemli sorun ulaşım. Gelişen Bölgeler Zirvesi'ne katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve bölgenin önde gelen müteahhitleri "Beylikdüzü'nün yıldızı her geçen gün parlıyor" diye konuştu.

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi yeni kimliğini kazanacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı. İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Projesi'ni ve 3 köy 3 meydan projesinden bahsetti.

2016'da en çok konut Beylikdüzü ve Esenyurt'ta arandı!

Emlakjet.com'un verilerine göre 2016 yılında İstanbul'da en çok konut araştırması yapılan iki ilçe Beylikdüzü ve Esenyurt oldu.Emlakjet.com, TÜİK Aralık ayı konut satışı verilerinin açıklanması paralelinde 2016 yılına ait genel verilerini değerlendirdi.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

Huzurlu Marmara Beylikdüzü 2016 fiyat!

Huzurlu İnşaat imzalı Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinde 500 konut ve 27 dükkan bulunuyor. İşte, Huzurlu Marmara Beylikdüzü 2016 fiyat listesi...

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü tam fiyat listesi 2016!

150 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen Dekar Asmalı Hayat projesi 288 bahçeli evden meydana geliyor. İşte Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü tam fiyat listesi 2016...

Akros İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları 2016!

Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’ne çok yakın mesafede konumlandırılan Akros İstanbul projesi Ak Proje imzası taşıyor. İşte Akros İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları 2016...

Beylikdüzü Belediyesi Aralık Ayı toplantısı gerçekleşti!

2016’nın son meclisi olan Beylikdüzü Belediyesi Aralık Ayı Meclisi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında gerçekleşti.

Beylikdüzü 2016 projeleri Haberi

Beylikdüzü 2016 projeleri

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 2014 yerel seçimlerinde AKP’den ilçeyi alarak göreve başladı. Yerel yönetim anlayışını sosyal demokrat bir yapıda geliştirdiğini belirten İmamoğlu, ilçenin en büyük sorunun ise ulaşım olduğunu söylüyor. İmamoğlu son günlerde ilçeye cemevi yapmaya hazırlanıyor. İmamoğlu ile A’dan Z’ye Beylikdüzü’nü konuştuk.


-İlçede neleri değiştirdiniz?


Sosyal demokrat belediyecilik kavramları Beylizdüzü’ne hâkim olmaya başladı. Yönetimin odağında insan var. İlçenin senede 15-20 bin arasında nüfusu artıyor. Her anı hizmet bekliyor. Mevcut sorunları çözmenin yanı sıra yeni sorunları da çözmek zorundasınınz. Yıllarca ihmal edilmiş noktalara hizmet götürmek için ciddi bir üst ve altyapı çalışmalarımız var. Düşünün ki bir yerde ciddi bir yapılaşma olmuş. Tek bir çocuk parkı yok. Beylikdüzü’nün 5 yılı hatta 15 yılı nasıl bir planlamayla yürütülmesi gerektiğinin felsefesini oturttuk. 2030...