19 / 04 / 2024

Beylikdüzü Barış mahallesi cep park projesi

Beylikdüzü Barış mahallesi cep park projesi

Park sayılarının giderek arttığı ilçede Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Barış Mahallesi Akdeniz Caddesi ile Sakarya Caddesi kesişimine yeni bir cep park kazandırıyor.

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, 151 ada, 15 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü'nde 11 bin 558 metrekare arsa 80 milyon TL'ye icradan!

T.C. Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, 325 ada 4 parselde yer alan arsayı satıyor...

Kiler GYO Beylikdüzü arsalarının değeri ne kadar oldu?

Kiler GYO'nun Beylikdüzü arsaları, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavalı Mahallesi, Ada Çiftliği Mevkii, 183 ada 1 parsel ve 184 ada 1 parselde yer alıyor. Peki bu arsaların 2021 yılsonu değeri ne oldu?

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Beylikdüzü Yakuplu 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Mahallesi, 0 ada 113 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 26.07.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü'nde 12.9 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

T.C. Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, 0 ada 560 parselde yer alan binayı 12 milyon 884 bin 157 TL'ye satıyor...

Mersin Barış Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, Barış Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başlıyor...

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi 1/5000 plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, 253 ada, 8 parsel, 525 ada, 17 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

KİPTAŞ Beylikdüzü'nde dönüşüme girdi!

KİPTAŞ, Beylikdüzü'nün Gürpınar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.  Dönüşüm çalışmaları ile 7 bloktan oluşan 260 dairelik site yenilenecek

Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'nin imar planları kabul edildi!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Gürpınar Mahallesi için meclis gündemine sunduğu imar planı notları oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Beylikdüzü'nde 10.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

T.C. Büyükçekmece 2. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Gürpınar Mahallesi, Cevizlik Mevkii, 1093 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve arsasını 10 milyon 221 bin 250 TL'ye satıyor...

Beylikdüzü'nde 25.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Beylikdüzü Yakuplu-Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı 25 milyon 942 bin 330 TL bedelle satışa çıkardı.

Beylikdüzü Barış mahallesi cep park projesi Haberi

Beylikdüzü Barış mahallesi cep park projesi


Ana arterler, cami, okul çıkışları, iş hanları ve alışveriş merkezlerinin yoğun olduğu yerlere duraklama noktaları yapmaya özen gösteren Beylikdüzü Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği cep park uygulaması ile vatandaşa kolaylık sunuyor. En son Barış Mahallesi Akdeniz Caddesi ile Sakarya Caddesi kesişimine cep park çalışmaları yapan ekipler, site duvarından sonra atıl duruma çıkan 50 m²’lik yeşil alanı değerlendirerek dinlenme alanı olarak tasarladı.


Terra taşlarının kullanıldığı cep parkta taşların yapısına uygun peyzaj bitkiler kullanılacak. Parkta ayrıca üstü kapalı oturma birimleri yer alıyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Her mahallemizde müsait alanlar tespit ederek,  hızlı bir şekilde uygulamaya geçiyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz 7’den 70’e her kesimi düşünerek onlara özel çalışmalarını sürdürüyor” şeklinde konuştu.



Beylikdüzü...