28 / 03 / 2024

Beylikdüzü Belediyesi kedi evi

Beylikdüzü Belediyesi kedi evi

Beylikdüzü Belediyesi, kedi ve köpeklerin barınması için çeşitli girişimlerde bulunuyor. Özellikle kış aylarında hayvanlara güvenli bir ortam sağlamak için yüzde 100 geri dönüşen plastiklerden elde edilen kulübeleri hizmete sundu..

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! Yaşam Vadisi 2. Etap kiraya verilecek!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Yaşam Vadisi 2.Etap için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 konut satıyor!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan 9 adet konutu satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 14 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm için yüzde 74 uzlaşma sağlandı!

KİPTAŞ ve Beylikdüzü Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan uzlaşma görüşmelerinde yüzde 74 anlaşma sağlandı. 

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'nin imar planları kabul edildi!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Gürpınar Mahallesi için meclis gündemine sunduğu imar planı notları oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşümde riskli binaların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu aktardı. 

Beylikdüzü Gülseren Yapı Kooperatifi'nde tapu sorunu: 13 dava açıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından verilen sözlerin Beylikdüzü Belediyesi döneminde bozulduğunu belirten aileler 13 ayrı dava açtı. Aileler 250 bin-450 bin TL arası yüksek ipotek ücretiyle karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.

Beylikdüzü Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasının 8 ay içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar’daki Siteler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm için harekete geçti. Bölgede yapılacak dönüşüm için ilk adım Beylikdüzü Belediyesi ve KİPTAŞ arasında yapılan görüşmelerle atıldı.

Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü başkanlığı dönemi için 27 soruşturma!

İBB Başkanı İmamoğlu hakkında, Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu döneme ilişkin 27 soruşturmaya izin verildi. Beylikdüzü Belediyesi’nde 5.033 ruhsat, 2.893 iskan belgesi, 685 ihale dosyası olmak üzere 10 bin 451 iş ve işlemi incelendi...

Beylikdüzü'ne yeni okul müjdesi!

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nın 1. Oturumu, belediye meclis salonunda yapıldı. Toplantıda ilçede Şubat ayı içerisinde hayata geçirilecek önemli projelerin de müjdesini verdi.  

Beylikdüzü Belediyesi kedi evi Haberi

Beylikdüzü Belediyesi kedi evi

Beylikdüzü Belediyesi, kedi ve köpeklerin barınması için çeşitli girişimlerde bulunuyor. Özellikle kış aylarında hayvanlara güvenli bir ortam sağlamak için yüzde 100 geri dönüşen plastiklerden elde edilen kulübeleri, Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER) ile imzaladığı protokolle temin eden Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, sokak hayvanları için önemli bir hizmet sunmuş oldu.

Beylikdüzü’nde sokak hayvanlarının rahat ve güvenli bir biçimde barınabilmesi amacıyla Beylikdüzü Belediyesi ve PAGDER arasından bir protokol imzalandı. İşbirliği kapsamında Beylikdüzü’nde plastikler, doğaya katkı sunmak ve hayvanların barınma ihtiyacını karşılamak adına geri dönüştürülüyor. Yürütülen kampanyada, tüm hayvan severlerin de desteğiyle toplanan yüzde 100 geri dönüşebilen plastiklerden, kedi-köpek kulübeleri ilçeye kazandırıldı. Kedilerin ve köpeklerin kulübeleri için Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından belirtilen kilolarda toplanan plastiklerle sokaktaki dostlarımız artık barınaklarına...