28 / 03 / 2024

beylikdüzü innovia park satış

beylikdüzü innovia park satış

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı girişimi ile yükselen İnnovia Park projesinin konut satışları ilk 3 etapta sona erdi. İnnovia Park satış fiyatları 1 oda 1 salon konutlar için 109 bin TL'den başlıyor...

İnnovia Park Evleri ödeme planı!

İnnovia Park Evleri ödeme planı kapsamında 100 aya kadar 0 faiz imkanı sunuluyor. Beylikdüzü İnnovia Park daire fiyatları 99 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Beylikdüzü İnnovia Park satış!

Beylikdüzü İnnovia Park satış bilgileri güncel fiyat ve ödeme koşulları haberimizde yer alıyor

Beylikdüzü İnnovia Park satış fiyatları!

Beylikdüzü İnnovia Park satış fiyatları listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Beylikdüzü İnnovia Park satış fiyatları 99 bin liradan başlayarak değişiyor...

Beylikdüzü İnnovia Park satış!

Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Beylikdüzü İnnovia Park satış fiyatları 99 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede 100 aya kadar 0 faiz ile vade yapılıyor...

Beylikdüzü İnnovia Park iletişim!

Yeşil GYO imzası taşıyan Beylikdüzü İnnovia Park iletişim ve adres bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz...

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Beylikdüzü İnnovia 4 son fiyat listesi!

Beylikdüzü İnnovia 4 son fiyat listesi kapsamında projede konut fiyatları 269 bin TL'den başlıyor. Proje 95 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Beylikdüzü Prestij Park Evleri güncel fiyat ve ödeme bilgisi!

İstanbul Beylikdüzü'de Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Park İstanbul Evleri 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile yükseliyor. Projede fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Minas Park ev fiyatları!

Beylikdüzü Minas Park ev fiyatları 483 bin TL'nde başlayarak değişiyor.

Beylikdüzü yeni parklarına kavuştu!

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçeye park kazandırmaya devam ediyor. Müdürlük, son 6 ay içerisinde 30 bin 648 metrekare alana yeni parklar yaptı.

Beylikdüzü İnnovia 2'deki aidat krizi mahkemeye taşındı!

Beylikdüzü'nün en büyük sitelerinden İnnovia 2'deki aidat krizi büyüyor! Site yönetiminin yaptığı yüksek zam ve toplu para talebi sonrası konu mahkemeye taşındı. Bilirkişi heyeti çarpıcı tespitlerde bulundu.

Beylikdüzü Barış mahallesine cep park!

Park sayılarının giderek arttığı ilçede Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Barış Mahallesi Akdeniz Caddesi ile Sakarya Caddesi kesişimine yeni bir cep park kazandırıyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2015'te 6 yeni park!

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2015 yılında toplam 22 bin 587 m²’lik alana 6 adet park ve 4 adet cep park kazandırdı. Ayrıca 13 bin 478 m²’lik alanı kaplayan 5 parkı da baştan sona revize etti.

Beylikdüzü’ne izci kampı alanı yapılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi, çocukların doğada vakit geçirebilecekleri ve çeşitli eğitimler alabilecekleri bir izci kampı alanı oluşturuyor. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarının arasına izci kampı projesini de ekledi.

Beylikdüzü Kavaklı Sahili yenileniyor!

14 km’lik kıyı şeridine sahip olan Beylikdüzü’nde özellikle Kavaklı Sahili için çalışmalar hızlandırılmış durumda. Kavaklı Sahili, Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yoğun çalışmaları neticesinde günden güne dönüşüyor.

Beylikdüzü Papatya Park Residence ulaşım!

Beylikdüzü Papatya Park Residence ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa edildiğini söyleyebiliriz. Beylikdüzü Papatya Park Residence projesi 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Papatya Park Residence teslim tarihi!

Toplam 45 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Beylikdüzü Papatya Park Residence teslim tarihi 1+1'lerde Aralık 2016'da, 2+1'lerde Haziran 2017'de gerçekleşecek.

beylikdüzü innovia park satış Haberi

beylikdüzü innovia park satış



İnnovia Park projesi 46 bin metrekarelik arsa alanına yayılacak şekilde İstanbul'un Beylikdüzü bölgesi içerisinde yükseliyor. İnnovia Park projesinin ilk 3 etabında satış süreci sona ermiş durumda. 


Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen İnnovia Park 'da son etap satışları sürüyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin mevcut olduğu İnnovia Park satış fiyatları daire tiplerine göre şöyle sıralanıyor: 


 


İnnovia Park satış fiyatları: 


İnnovia Park satış fiyatları 1+1 daireler için 109 bin TL'den,

İnnovia Park...