25 / 04 / 2024

beylikdüzü Kalekent Evleri satılık daire

beylikdüzü Kalekent Evleri satılık daire

İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Kalekent Evleri 100 bin metrekare inşaat alanında yer alıyor. Projenin peyzaj alanı ise 73 bin metrekare olarak tasarlandı. Kalekent Evleri fiyat listesi ise haberimizde yer alıyor.

Kalekent Evleri Beylikdüzü güncel fiyatları!

Kalekent Beylikdüzü Projesi 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuyor. Konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilen projede güncel fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor...

Kalekent Evleri Beylikdüzü fiyatları!

Kalekent Evleri Beylikdüzü fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. İlk etabında yaşamın başladığı Kalekent Beylikdüzü'nde 2. etap bu yıl sonu tamamlanacak...

Beylikdüzü Kalekent tercihini Arçelik'ten yana kullandı!

Arçelik A.Ş., Beylikdüzü Beykent mevkiinde inşası devam eden Kalekent projesinin çözüm ortağı olarak projenin farklı bölümlerinde yenilikçi ürünleriyle yer alıyor. Projede Arçelik A.Ş.’nin ankastre ürünleri ve klimaları tüketiciler ile buluşuyor.

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları!

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. 2 etaptan oluşan Kalekent Evleri Beylikdüzü projesinde ikinci etap teslimleri bu yıl sonunda yapılıyor...

Beylikdüzü Kalekent'te Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde “Peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde veya 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullan!” kampanyası başlattı.

Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim?

Konut fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteren Kalekent Rezidans 100 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri!

Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığında yükselen Kalekent Projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri...

Kalekent Beylikdüzü satılık ev!

İstanbul İl 'i Beylikdüzü iİçe' sinde yükselen Kalekent projesi toplam 1471 daireden meydana geliyor. Kalekent Beylikdüzü satılık ev tapuları 29 Kasım Pazar günü teslim edilecek.

Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor!

Toplam 1471 daireden meydana gelen proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzasıyla yükseliyor. Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor. Proje toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Kalekent'te ilk etap teslimleri Aralık'ta!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent'te 1420 daire ve 32 mağaza yer alıyor. 1+1'den 4+1'e toplamda 25 farklı daire seçeneği sunulan projede 33 blok bulunuyor.

Beylikdüzü Kalekent iletişim bilgileri!

Toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Kalekent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Kalekent satılık daire!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Kalekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Beylikdüzü Kalekent satış ofisi!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen projede 1. etap 2015 yılı Aralık ayında teslim edilecek. Beylikdüzü Kalekent satış ofisi telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi.

beylikdüzü Kalekent Evleri satılık daire Haberi

beylikdüzü Kalekent Evleri satılık daire

Gül Proje, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı tarafından hayata geçirilen proje içerisinde 35 bina yer alıyor. Kalekent Evleri fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor.


Kalekent Evleri proejesi kampanya kapsamında 1 +1 dairelerin, 213 bin lira olan fiyatı 190 bin liraya iniyor. Ayrıca aylık taksitleriyse bin 900 liradan başlıyor.


Kalekent Evleri projesinde;

1+1 daireler 59 ile 69 metrekare 

2+1 daireler 97 ile 142 metrekare 

3+1 daireler 153 ile 194 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.



Kalekent Evleri ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 indirim yapılıyor. Ayrıca 24 ay sıfır faiz uygulanan projede taksitler bin 900 liradan başlıyor.


Kalekent Evleri açık ve kapalı yüzme havuzları, seyir terasları, yapay adalar, su basamakları ve su oyunları,  fitness center, tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, Türk hamamı ve sauna gibi sosyal donatılar...