25 / 04 / 2024

beylikdüzü kalekent iletişim

beylikdüzü kalekent iletişim

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul 'un Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Beylikdüzü Kalekent ödemeleri kapsamında 48 aya kadar faizsiz taksit imkanı sağlanıyor.

Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi!

100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daireleirn tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi kapsamında proje 210 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Kalekent fiyat!

100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Beylikdüzü Kalekent fiyat listesi kapsamında daireler 262 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü KaleKent fiyat bilgileri!

Beylikdüzü KaleKent fiyat bilgileri kapsamında daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül inşaat, Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyor.

Kalekent'de minimum 280 bin TL'ye!

Gül İnşaat ve Liv Yapı'nın Beylikdüzü'nde inşa ettiği Kalekent projesinde yüzde 50 peşinatla, 60 ay vade farksız taksit ile satışa sunulan daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor.

Kalekent Beylikdüzü'nde 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gül İnşaat ve Liv Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent'in daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. İlk etabı 863 konut, 2. etabı ise 608 konuttan meydana gelen projede toplam 1,471 daire bulunuyor.

Kalekent Beylikdüzü'nde 60 ay vade farksız taksit imkanı!

Gül İnşaat ve Liv Yapı tarafından hayata geçirilen Kalekent'in 1. etabında 863 daire, 2. etabı ise 608 daire bulunuyor. Proje 100 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Beylikdüzü Kalekent daire fiyatları!

Toplam 100 bin metrekare arsa alanında yükselen projede daire tipler 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Beylikdüzü Kalekent daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Kalekent fiyatları!

Teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlenen Beylikdüzü Kalekent fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 2 etap halinde hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Kalekent iletişim!

Beylikdüzü Kalekent iletişim için 444 38 07 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında yapılacak olan projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Kalekent'te peşin fiyatına yüzde 10 indirim!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kalekent projesinin yüzde 50'si satıldı. Projede düzenlenen kampanya kapsamında Kalekent'ten ev alanlara peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Beylikdüzü İhlas Marmara 4 iletişim!

1.249 adet daire ile 52 adet ticari üniteden meydana gelen Beylikdüzü İhlas Marmara 4 projesi 61 bin 705 metrekare alan üzerine inşa edilecek. İşte Beylikdüzü İhlas Marmara 4 iletişim bilgileri...

İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü-Gürpınar'da konumlandırılan Zigana Tria Beylikdüzü projesi İmamoğlu İnşaat imzası taşıyor. İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim!

442 adet konut, 100 adet cadde mağazasından meydana gelen Manzaram Marmara Beylikdüzü projesinde satışlar Şubat ayında başlayacak. Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü ADS Residence iletişim!

12 blokta 70 daireden meydana gelen ADS Residence projesi bin 500 metrekare arsa alanında yükseliyor. Beylikdüzü ADS Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Beylikdüzü Onurlu Home iletişim!

Toplam 72 daireden oluşan Beylikdüzü Onurlu Home projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Beylikdüzü Onurlu Home iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor..

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri iletişim!

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vira İstanbul Evleri'nde 2+1 fiyatları 440 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Kameroğlu Metrohome iletişim!

Beylikdüzü Kameroğlu Metrohome iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kameroğlu Metrohome projesinde ön talep süreci devam ediyor...

Beylikdüzü Kalekent tercihini Arçelik'ten yana kullandı!

Arçelik A.Ş., Beylikdüzü Beykent mevkiinde inşası devam eden Kalekent projesinin çözüm ortağı olarak projenin farklı bölümlerinde yenilikçi ürünleriyle yer alıyor. Projede Arçelik A.Ş.’nin ankastre ürünleri ve klimaları tüketiciler ile buluşuyor.

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları!

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. 2 etaptan oluşan Kalekent Evleri Beylikdüzü projesinde ikinci etap teslimleri bu yıl sonunda yapılıyor...

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim!

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim için 0212 855 60 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 352 bin TL'den başladığı proje 24 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim için satış ofisiyle 0212 856 02 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Metrobüse 1 kilometre uzaklıkta olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Beylikdüzü Kalekent'te Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde “Peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde veya 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullan!” kampanyası başlattı.

beylikdüzü kalekent iletişim Haberi

beylikdüzü kalekent iletişim

Sosyal alanları arasında projede seyir terasları, Türk hamamı, sauna, tenis kortu, yapay adalar, açık ve kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, su basamakları, fitness center bulunuyor.


1. etap daire teslimlerinin 2015 yılı Aralık ayında yapılması planlanan projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yükselen proje konum bilgisine göre Adnan Kahveci Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.  Proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa ediliyor.


Toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 2. etapta daireler 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Beylikdüzü Kalekent ödemeleri kapsamında yüzde 1 peşinat ya da 48 ay 0 faiz ile taksitlendirme uygulanıyor. Projedeki dairelerin fiyatları...