26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri hizmete açıldı

Beylikdüzü Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri hizmete açıldı

Vatandaşların uygun ve kaliteli ortamlarda bir araya gelerek sosyalleşebilmeleri için mekanlar üreten Beylikdüzü Belediyesi, en son Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri’ni hizmete açtı.

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, 151 ada, 15 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi 1/5000 plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, 253 ada, 8 parsel, 525 ada, 17 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'nin imar planları kabul edildi!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Gürpınar Mahallesi için meclis gündemine sunduğu imar planı notları oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

 Beylikdüzü Dolunay Sitesi'nde yıkım başladı!

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan  Dolunay Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı.  Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yıkım alanında incelemede bulundu. 

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi  1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi, 801 ada, 4 parselin bir kısmına ilişkin kreş 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar tadilatı askıda...

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi'ne bağlı Yakuplu Mahallesi, 287 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Beylikdüzü Sahil Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Beylikdüzü Sahil Mahallesi, 385 ada, 16 parsel ile 149 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Beylikdüzü Yakuplu'nun tapu sorunu çözüldü!

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde çeyrek asırdır çözülemeyen tapu sorunu çözüme kavuşturuldu. 

Huzurlu Marmara Beylikdüzü nerede?

Beylikdüzü'nde 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin yüzde 85'i yeşil alandan meydana geliyor...

Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu projesi 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'ndeki projesinin 2017 değerleme raporunu yayınladı..

Beylikdüzü Azur Marmara 2017 fiyat bilgisi!

Beylikdüzü Azur Marmara 2017 fiyat bilgisi kapsamında 24 ay ve 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. 2+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan proje Batı Beyler Yapı imzası taşıyor...

Beylikdüzü İhlas Marmara 4 iletişim!

1.249 adet daire ile 52 adet ticari üniteden meydana gelen Beylikdüzü İhlas Marmara 4 projesi 61 bin 705 metrekare alan üzerine inşa edilecek. İşte Beylikdüzü İhlas Marmara 4 iletişim bilgileri...

Beylikdüzü İhlas Marmara 4 teslim tarihi!

İhlas Marmara Evleri 4 projesi İstanbul Beylikdüzü'de İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi tarafından hayata geçirildi. Beylikdüzü İhlas Marmara 4 teslim tarihi ne zaman?

Beylikdüzü Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri hizmete açıldı Haberi

Beylikdüzü Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri hizmete açıldı

Mekanın açılışını yoğun bir katılım ile yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Burada en iyi kahve, en iyi çay, en uygun şekilde servis edilecek. Vatandaşımız en kalitelisine en ekonomik şekli ile ulaşacak. Bu konuda tavizimiz yok” dedi.

Beylikdüzü, yeni bir sosyal tesise daha kavuştu. Marmara Mahallesi 105 -107’inci sokak arası Kadir Topbaş Parkı içerisinde yer alan tesisin bitki dikimi, peyzaj gibi çevre düzenlemeleri Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından tamamlandı. Parka ayrıca banklar çocuk oyun grubu montajı ve zemin düzenleme yapıldı. Beylikdüzü halkı, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı Marmara Mahallesi Sosyal Tesisleri’nin açılışını Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptı.


İLÇEDE SOSYAL TESİSLER ARTACAK

Sosyal tesisler kavramını tüm Beylikdüzü’ne yaymak istediklerini vurgulayan Başkan İmamoğlu, “Buralar bizim toplanma yerlerimiz. Yaşayanlar...