28 / 03 / 2024

Beylikdüzü Otoport ulaşım bilgileri

Beylikdüzü Otoport ulaşım bilgileri

Kullar İnşaat ve Gülyapı tarafından yükselen proje Beylikdüzü Otoport ulaşım bilgileri kapsamında proje E-5 Karayolu’na yakın konumda ve TEM'e bağlantı yoluna 1 kilometre uzaklıkta yükseliyor...

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü’ne metro müjdesi!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık yaptığı açıklamada Metrobüs’le aşılan ulaşımdaki sıkıntının ilçeye uzanacak metro ile tamamen son bulacağını söyledi.

Beylikdüzü'ne metro gelecek!

CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu projelerini anlattı. Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü Belediyesi Kasım ayı meclisi toplandı!

Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu yapıldı. Meclisin 2. oturumu 9 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Kuzey Marmara Otoyolu, Yeni Havalimanı'na ulaşımı hızlandıracak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, "Hasdal’dan olan D-20 bağlantısı veya üçüncü köprünün bağlantı yolları ve şu an inşaatı oldukça ilerlemiş olan Kuzey Marmara Otoyolu, buraya yolcularımızın ulaşımında ciddi bir hızlılık sağlayacaktır." dedi...

Beylikdüzü'nde ulaşım komisyonu kurulacak!

Ulaşım hizmetlerinin iyileştirilmesi hususunda esnafı dinleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, oluşturulacak komisyonla halkın kaliteli hizmet alması, esnafın vereceği hizmete standartlar getirilmesi için görüş birliğine vardı.

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Keller Williams, Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı!

Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı. Güldamlası, Beylikdüzü bölgesinin gayrimenkul potansiyeline dikkat çekerek “80 danışman sayısına ulaşarak bölgenin en önemli gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz” dedi.

Beylikdüzü dönüşümünde öncelik Yakuplu ve Gürpınar'ın!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni emlak yatırımlarıyla megakentin yeni ve gözde yerleşim noktalarından olan bölgenin projelerini anlattı. İmamoğlu ilçenin her projeye hazır olduğunu belirtti.

Beylikdüzü'nde 2 müteahhit öldürüldü!

İstanbul Beylikdüzü'nde kooperatif inşaatı sebebiyle yaşanan anlaşmazlık kanlı bitti. Kurşun yağmuruna tutulan 2 müteahhit can verdi. Olayla ilgili İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi Merkezi yenilendi!

Beylikdüzü Belediyesi, sahipsiz hayvanların yaşam standartlarının yükseltilmesi, teşhis ve tedavide çok daha iyi hizmet verilebilmesi için Geçici Hayvan Bakım Evi Merkezi’ni baştan aşağı yeniledi...

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

Beylikdüzü Otoport ulaşım bilgileri Haberi

Beylikdüzü Otoport ulaşım bilgileri

Beylikdüzü’nde yer alan Otoport projesi, 120 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor. Beylikdüzü Otoport ulaşım bilgileri kısmından önce projeden bahsedelim. 


Beylikdüzü Otoport Projesi, Kullar İnşaat ve Gülyapı ortaklığında yükseliyor. Otoport Beylikdüzü kapsamında otomobil galerileri 100 metrekare ile 600 metrekare arasında değişen alanlara sahip. 




Beylikdüzü Otoport Haramidere kapsamında oto kuaförü, otopark, servis ve bakım alanları, sigorta acenteleri, tuning atölyeleri ve banka şubesi bulunuyor. 


Beylikdüzü Otoport ulaşım!

Beylikdüzü Otoport ulaşım bilgileri kapsamında E5 Yolu üzeri Torium AVM Yanı Haramidere olarak belirlendi. 


Beylikdüzü Otoport iletişim

Beylikdüzü Otoport Telefon: 0212 875 06 07

Beylikdüzü Otoport Web Adresi: