25 / 04 / 2024

beylikdüzü spor kompleksi ne zaman açılacak

beylikdüzü spor kompleksi ne zaman açılacak

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 30 Mart seçimlerinden galip gelmesi halinde metro, kavşak ve otopark projelerine hayat vereceğini vurguladı. Uzun, Beylikdüzü Olimpik Spor Kompleksi'ni de yakında devreye alacaklarını aktardı...

Mesut Özil Zonguldak'a spor kompleksi yaptırıyor!

İsmi şu sıralar Fenerbahçe ile anılan Arsenal'ın yıldız oyuncusu Mesut Özil, memleketi Zonguldak'a spor kompleksi yaptıracak. 

Çotanak Spor Kompleksi inşaatında sona geliniyor!

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çotanak Spor Kompleksi'nin inşaatında fiziki gerçekleşme yüzde 95'e ulaştı. 

Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatı tam gaz!

Kente yeni yatırımlar kazandırmaya devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmalarına başladı.

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamladı.

İkitelli'ye yeni spor kompleksi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İkitelli Spor Kompleksi'nin ihalesini 17 Aralık'ta gerçekleştirecek.

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

Kerkük'e spor kompleksi sözü!

Irak Gençlik ve Spor Bakanı Ahmed el-Ubeydi, Kerkük'te uluslararası standartlara uygun spor kompleksi inşa edeceklerinin sözünü verdi.

Çorlu Spor Kompleksi 30 milyon TL'ye mal olacak!

Spor alanındaki yatırımlarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Spor Kompleksi'nin inşaatını da hız kesmeden sürdürüyor.

Denizli Honaz Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Honaz Spor Kompleksi'ni hizmete açtı.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin 5. spor kompleksi olan Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli törenle atıldı.

Kocaeli Darıca Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Kompleksi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

beylikdüzü spor kompleksi ne zaman açılacak Haberi

beylikdüzü spor kompleksi ne zaman açılacak


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 30 Mart seçimlerinden galip gelmesi halinde metro, kavşak ve otopark projelerine hayat vereceğini vurguladı.


Yusuf Uzun, katıldığı TV programında projelerini su ürünleri hali, devlet hastanesi, Beylikdüzü Üniversitesi, teleferik, İDO iskelesi, battı çıktı olarak açıkladı. Uzun, Yeşil Vadi Şehir Parkı’nda botanik bahçesi, Beylikdüzü Olimpik Spor Kompleksi ve Arıtma Kolektörü’nü de yakında devreye alacaklarını da aktardı.


Beylikdüzü’nün üç beldeyi bünyesinde topladığını anlatan Yusuf Uzun, “Beldelerin entegrasyonunun tamamlanmasından sonra büyük bir ivme ile hizmete yöneldik.” dedi. İlaveten ilçede tüm yolları yeniden ele aldıklarını, 90 park yaptıklarını dile getirdi.


Uzun, Beylikdüzü’nde bir yandan eğitim ve imar diğer yandan sosyal ve kültürel alanda pek çok hizmetleri olacağını...