25 / 04 / 2024

beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim

beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim

Gül Proje'nin Beylikdüzü'nde yapacağı Viraİstanbul projesinde teslimler Aralık 2018 yılında gerçekleştiriliyor. Beylikdüzü Viraİstanbul projesinde daireler 220 bin TL ile 800 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor...

Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek. Proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?

Beylikdüzü Viraİstanbul fiyat listesi!

Beylikdüzü Viraİstanbul fiyat listesi daire seçeneklerine göre değişiyor. Toplam arsa alanı 92 bin metrekare olarak belirlenen proje 17 blok halinde inşa ediliyor.

Kiler GYO Beylikdüzü arsalarının değeri ne kadar oldu?

Kiler GYO'nun Beylikdüzü arsaları, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavalı Mahallesi, Ada Çiftliği Mevkii, 183 ada 1 parsel ve 184 ada 1 parselde yer alıyor. Peki bu arsaların 2021 yılsonu değeri ne oldu?

Milli Emlak'tan Beylikdüzü'nde 4 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul'un Beylikdüzü İlçesi'ne bağlı Yakuplu-Merkez Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor..

Babacan Central Beylikdüzü teslim tarihi!

İstanbul Beylikdüzü'de yükselen Babacan Central projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuyor. Peki Babacan Central Beylikdüzü teslim tarihi ne zaman?

Beylikdüzü Vira İstanbul güncel ev fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul güncel ev fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Gül İnşaat imzasıyla yükselen proje İstanbul Beylikdüzü'de inşa ediliyor...

Evim Yüksekdağ Beylikdüzü konut teslimleri!

İstanbul Beylikdüzü'de hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesinde indirimli fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor. Evim Yüksekdağ Beylikdüzü konut teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları fiyatlar!

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları fiyatlar bilgisi kapsamında projede daireler 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Projede konutların tamamının 2018 yılının yaz sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

17 blok şeklinde yükselen Beylikdüzü Vira İstanbul projesi 2 etap şeklinde hayata geçiriliyor. Proje 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından meydana geliyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Beylikdüzü Vira İstanbul ev fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul ev fiyatları yüzde 20 indirimli olarak 275 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri bu yıl sonunda yapılacak...

Beylikdüzü Avenue İstanbul satış fiyatları!

Gül İnşaat tarafından hayata geçirilen Avenue İstanbul projesinde pazartesi gününe kadar yüzde 20 indirim sağlanıyor. Beylikdüzü Avenue İstanbul satış fiyatları 443 bin TL'den başlıyor.

Vira İstanbul yeni fiyat listesi!

Vira İstanbul yeni fiyat listesi 280 bin TL'den başlıyor. Beylikdüzü Vira İstanbul'da ilk etap yıl sonunda teslim ediliyor...

Beylikdüzü Deniz İstanbul ödeme seçenekleri!

Toplam 4 bin 649 daire ve 330 villadan oluşan Deniz İstanbul projesi 2 etap şeklinde planlandı. Proje Keleşoğlu Holding tarafından hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Deniz İstanbul ödeme seçenekleri...

Beylikdüzü Liv Marmara ne zaman teslim?

495 konut, 34 ofis ve 10 cadde mağazasından meydana gelen Beylikdüzü Liv Marmara projesi 10 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü Liv Marmara ne zaman teslim?

beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim Haberi

beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim


Gül Proje ve Beylikdüzü Belediyesi'nin hasılat paylaşımı modeliyle yapacağı Viraİstanbul projesi, İstanbul Beylikdüzü Kavaklı'da inşa ediliyor. Viraİstanbul projesi 1.156 adet daire ve 39 cadde mağazasından oluşuyor.


17 blok halinde yükselen Viraİstanbul projesinde teslimlerin Aralık 2018 yılında yapılması planlanıyor. Viraİstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.


Beylikdüzü Viraİstanbul fiyat listesi 220 bin TL'den başlayarak, 800 bin TL'ye kadar değişiyor. Viraİstanbul Beylikdüzü'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 TL'den başlangıç gösteriliyor.


92 bin metrekare alanda yapılacak olan Viraİstanbul projesinin 74 bin 500 metrekaresinde peyzaj alanları ve sosyal donatılar olacak. Viraİstanbul projesinde 30 ay vade farksız ya da konut kredisi kullanılarak ödemeler yapılıyor.




Telefon: 449 9 485

Web: