19 / 04 / 2024

beylikdüzü\'nde yeni konut projeleri

beylikdüzü\'nde yeni konut projeleri

Beylikdüzü, 90'lı yıllardan önce kooperatiflere tahsis edilen alanlarda yükselen daha sonra özel sektörün yaptığı projelerin takip etmesiyle, bugün İstanbul'un depo konut alanı haline geldi

Loft Marin Beylikdüzü'nde satışlar başladı! Yeni proje!

Loft Marin Beylikdüzü projesi, İstanbul Beylikdüzü'nde Kavaklı'da yükseliyor. Projede konut satışları başladı. Peki Loft Marin'de hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Beylikdüzü’nde konut fiyatı 302 bin 875 TL!

Endeksa verilerine göre; Beylikdüzü’nde ortalama konut satış fiyatı 302 bin 875 TL, geri dönüş süresi 21 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 10,57 TL...

Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın!

Toplam 46 konut, 54 ticari ünite ve 12 ofisten meydana gelen Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın.

Beylikdüzü’nde konut prim oranları yüzde 35’e ulaştı!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, Beylikdüzü’nde yükselen konut projelerinde prim oranlarının yüzde 35’e ulaştığını kaydetti. Babacan, “Yeni bir Japon yatırımcıya ikinci katı satmak için de görüşüyoruz” diye konuştu.

Esenyurt-Beylikdüzü'nde 59 yeni proje inşa ediliyor!

Esenyurt-Beylikdüzü'nde proje yarışları başladı. Bölgede 59 yeni konut projesi üretim ve geliştirme aşamasında.

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nden Beylikdüzü'nde yeni proje!

İhlas Pazarlama, İhlas Holding, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve İhlas Yapı Turizm'in pay sahibi olduğu İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi kuruldu.İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi, Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki arsasında 1.200 konutluk yeni proje geliştirecek.

Beylikdüzü'ne yeni spor tesisi!

Uzun süredir Beylikdüzü’nde çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Yüzme Kulübü, Beylikdüzü Belediyesi sayesinde yeni bir tesise kavuştu.

Beylikdüzü'nde 2 yeni okul açılacak!

Beylikdüzü'nde geçtiğimiz aylarda temeli atılan Yakupşu Cevat Güleç Ortaokulu ve Güzelpınar Özel Eğitim Ortaokulu'nun gelecek eğitim döneminde açılması bekleniyor.

Beylikdüzü'nde yeni bağlantı yolları açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde Çarşamba ve Pazar günleri oluşan pazar trafiğini rahatlatmak için bağlantı yollarının proje çalışmalarına başladı.

Beylikdüzü'nde konut fiyatları metro ile uçacak!

İstanbul'un birçok ilçesine oranla çok daha planlı bir gelişim gösteren Beylikdüzü'nde daire birim metrekare fiyatları ortalama bin 800 ile 3 bin 500 TL aralığında değişiyor. İşte bölgeyi değerlendiren 15 proje...

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat fırsatı!

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat ve erken teslim avantajıyla daire sahibi olmanın tam zamanı… Ev sahibi olmak isteyenler beğendikleri daireyi yüzde 5 peşinat ile aldıktan sonra kalan bölümü yeni evlerine taşınırken ödemeye başlıyor.

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı!

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı. Açtığı franchise ofisleriyle hızlı büyümesini sürdüren Emlak İstasyonu franchise zinciri, yeni ofis açılışını yaptı.

Yabancı yatırımcının ilgisi Esenyurt ve Beylikdüzü'nde konut fiyatlarını artırıyor!

İstanbul merkezi Taksim'e 32 kilometre mesafedeki Esenyurt'ta 20 binin üzerinde, Beylikdüzü'nde 10 binin üzerinde konutun inşaat ve satışı sürüyor. Yabancı yatırımcı da bölgeye ilgi duyuyor. Bu da konut fiyatlarını yükseltiyor.

beylikdüzü\'nde yeni konut projeleri Haberi

beylikdüzü\'nde yeni konut projeleri

2003'te başlayan hızlı fiyat artışları ile konut fiyatları tavan yapmış olsa da, metrekare fiyatlarına bakıldığında Beylikdüzü İstanbul'un en cazip bölgelerinden birisi olmaya devam ediyor.

Kimilerine göre beton yığını, kimilerine göre ise modern şehircilik örneği olan Beylikdüzü, Gürpınar'dan üç mahalle, Yakuplu'dan iki mahalle ve Beylikdüzü'nden beş mahallenin katılımı ile İstanbul'un en genç ilçelerinden biri. İstanbul'un çiçeği burnundaki bu yeni ilçesi, yapılaşma açısından da önemli bir potansiyele sahip.

1990'lı yılarda kooperatiflere tahsis edilen alanlarda yükselen blokların yerine şimdilerde özel sektörün peş peşe yaptığı projeler yükseliyor. Beylikdüzü, planlama ve alt yapı çalışmaları tamamlanmış bir bölge olarak da dikkat çekiyor. Bu da Beylikdüzü'nün düzenli gelişmesine olanak sağlıyor. Nitelikli ucuz konut projelerinden, villa projelerine kadar farklı çeşitlilikte projelerin hayata geçirildiği Beylikdüzü farklı gelir gruplarına da yeni...