27 / 04 / 2024

Beyoğlu Avrupa Pasajı

Beyoğlu Avrupa Pasajı

Beyoğlu’nda Aynalı Pasaj olarak da bilinen Avrupa Pasajı, 1936 yılında 172 bin liraya Emlak ve Eytam Bankası tarafından satılacakmış... İşte Emlakkulisi.com'un tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

Beyoğlu'ndaki Zürafa, Alageyik ve Kadem sokaklarında yıkım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Alageyik, Kadem, Zürafa sokaklarında yıkım resmen başladı.

Milli Emlak Beyoğlu ve Arnavutköy'deki iki gayrimenkulü satışa çıkardı!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beyoğlu ve Arnavutköy'de yer alan iki adet gayrimenkulü 25 milyon 578 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı. 

Beyoğlu Kültür Yolu projesiyle Beyoğlu'nun çehresi yenilenecek!

Beyoğlu Kültür Yolu projesi, Galata Port’tan başlayıp, Galata Kulesi’ne uzanıyor. Projenin önemli yatırımlarından birisi Atlas Pasajı’nın restorasyonu. Projenin Eylül'de bitmesi öngörülüyor...

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Beyoğlu Tarlabaşı 360 ödeme şartları!

İstanbul Avrupa yakasında Beyoğlu Tarlabaşı'nda hayata geçirilen Tarlabaşı 360 projesinde yüzde 20 peşinatla 0,38 vade farkı ile 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Beyoğlu Elysium Soul konum!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda inşa edilen proje Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Beyoğlu Elysium Soul konum bilgisine göre TEM Otoyolu bağlantılarına yakın yerde yer alıyor.

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm adına nasıl gelişmeler yaşanıyor?

İstiklal Caddesi, Galatasaray'ı, Çiçek Pasajı, tarihi belediye binasıyla İstanbul'un aynası konumunda olan Beyoğlu, son dönemde kentsel dönüşümle de ön plana çıkıyor.

Beyoğlu su kesintisi 13 Aralık 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu ilçesinin bazı mahallelerinde şebeke hattı arızası nedeni ile 13 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Beyoğlu su kesintisi 8 Aralık 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu ilçesinin bazı mahallelerinde şebeke hattı arızası nedeni ile 8 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Beyoğlu su kesintisi 3 Aralık 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu ilçesinin Çatma Mescit ve Sururi Mehmet Efendi mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Beyoğlu su kesintisi 2 Aralık 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu ilçesi Kocatepe ve Şehit Muhtar mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 2 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Beyoğlu su kesintisi 1 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu ilçesinin bazı mahallelerinde şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Beyoğlu su kesintisi 29 Kasım 2014 son durum ne?

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu ilçesinin Kalyoncu Kulluğu, Kocatepe ve Şehit Muhtar mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 29 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Beyoğlu Avrupa Pasajı Haberi

Beyoğlu Avrupa Pasajı

İstanbul'un gözde mekanı Beyoğlu'nun şimdi paha biçilemez değerdeki pasajlarından Avrupa Pasajı, nam-ı diğer Aynalı Pasaj, 1936 yılında 172 bin liradan açık artırma yoluyla satışa çıkarılmış. 


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; Avrupa Pasajı satış ihalesine katılak için bedelin beşte biri oranında 34 bin 400 lira depozito talep edilmiş...


Haberin devamı için tıklayın!Emlakta Nostalji haberleri için...