28 / 03 / 2024

beyoğlu çeşme projeleri

beyoğlu çeşme projeleri

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 10 yıl içerisinde Beyoğlu’nda onlarca çeşmeyi onardıklarını belirterek, " Mücadelemiz geçmişten gelen varlıkların ruhunu koruyarak geleceğe intikal ettirmek" dedi.

İstanbullular dikkat! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'ndaki son durumu Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesindeki son durumu paylaştı. İşte detaylar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Çeşme'deki projelere ilişkin açıklama!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Deniz Sipahi, bugünkü köşesinde Çeşme'deki projeleri kaleme aldı. 

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi açıldı!

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından açıldı.

Alaattin Kadayıfçıoğlu Çeşme'de iki ev kiraladı!

Ailesine çok düşkün olan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Çeşme'de ailesi ve sevgilisi Zehra Çilingiroğlu için iki ayrı ev kiraladı...

Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de bungalov ev kiraladı!

Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın üzerine titriyor. Yakışıklı oyuncu eşinin bir dediğini iki etmiyor. İmirzalıoğlu, Çeşme'de gözlerden uzak bir bungalov ev kiraladı...

Çeşme Sheraton Oteli değişiyor! Çatı katı 15 milyon Euro!

Son dönemde birçok şirketin yeni gayrimenkul projeleri başlattığı Çeşme’de, bir yenilik de Dilek Holding’in olan Çeşme Sheraton Oteli’nde gerçekleşecek... 

Beyoğlu'nda konutların geri dönüş süresi 13,5 yıl!

Beyoğlu konutta 13,5 yıllık geri dönüş süresiyle yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Bakırköy ise 31,5 yıllık amortisman süresiyle geri dönüş süresi en uzun ilçe oldu. 

Beyoğlu’nda konut fiyatları uçuşa geçti!

İstanbul’un gözbebeği Beyoğlu’nda konut fiyatları yükselişe geçti. Markalı konut projelerinde dairelerin metrekare fiyatı 40 bin liraya çıktı. Ofis metrekare fiyatları da son 4 yılda yüzde 90 artarak, 12 bin lira oldu. 

Beyoğlu ve Kadıköy'de 33.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, Beyoğlu'nadaki işhanı ve apartman, Kadıköy'deki 5 katlı işyeri ile ahşap köşk ihale ile satıyor. İhaşe 3 Mayıs'ta yapılacak..

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Mimar Sinan Genim’e Beyoğlu Nişanı verildi!

Mimar Sinan Genim’e, ‘Beyoğlu’nda 6 Yapı 6 Öykü’ başlıklı yeni kişisel sergisinin açılışı öncesi Beyoğlu Nişanı verildi. 

Vasip Şahin, Beyoğlu'ndaki projeleri inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin ,Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Şahin Beyoğlu’nda hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. 

Beyoğlu yatırımları masaya yatırıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Uysal Beyoğlu projeleri hakkında bilgiler aldı.

beyoğlu çeşme projeleri Haberi

beyoğlu çeşme projeleri

Beyoğlu'nun farklı semtlerinden 27 çeşmenin yer aldığı “Beyoğlu’nun Çeşmeleri” sergisinin açılışını yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 10 yıl içerisinde Beyoğlu’nda onlarca çeşmeyi onardıklarını belirterek, "Mücadelemiz geçmişten gelen varlıkların ruhunu koruyarak geleceğe intikal ettirmek" dedi.


Beyoğlu Belediyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü iş birliğiyle ‘Beyoğlu’nun Çeşmeleri’ sergisi Beyoğlu Belediyesi Hizmet Binası'nda yer alan Sanat Galerisi'nde açıldı. Beyoğlu’na hayat veren çeşmelerin dönemsel, bölgesel, mimarı açıdan farklı özelliklerinin yansıtıldığı 27 ayrı çeşmenin bulunduğu sergi sanatsever tarafından büyük beğeni topladı.


İnsanlık tarihi açısından suyun, yaşamın en vazgeçilmez maddesi olduğunu dile getiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Selçuklu ve Osmanlı Medeniyeti'nde bunun çok ciddi örneklerini Beyoğlu, Fatih, Üsküdar gibi ilçelerdeki çeşmelerle gördüklerini söyledi.

“10 YIL İÇERİSİNDE ONLARCA ÇEŞMEYİ ONARDIK” 


Geçen 10 yıl içerisinde onlarca...