27 / 04 / 2024

beyoğlu kent projeleri

beyoğlu kent projeleri

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Beyoğlu'nda toplu açılış töreni düzenlendi!

Kasımpaşa Meydanı'nda düzenlenen Beyoğlu İlçesi'ne Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Toplu Açılış Töreni düzenlendi.

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu'nda daha çok yapacaklarımız var!

Beyoğlu'na turizmden, kültür sanat etkinliklerine, kentsel dönüşüme kadar vitrin projelere imza attıklarını söyleyen Başkan Demircan, "Daha yapacaklarım var. Hayalimdeki projeleri gerçekleştirmek için Beyoğlu'nu bir dönem daha yönetmeye talibim" dedi...

Beyoğlu Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

81 ilde yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Beyoğlu Küçükpiyale Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini 19 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Beyoğlu'na millet bahçesi müjdesi! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'nda yapılacak projeleri açıkladı. Yıldız, İnebolu Pazarının kurulduğu yerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından millet bahçesi yapılacağını belirtti....

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Vasip Şahin, Beyoğlu'ndaki projeleri inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin ,Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Şahin Beyoğlu’nda hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. 

Beyoğlu yatırımları masaya yatırıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Uysal Beyoğlu projeleri hakkında bilgiler aldı.

Beyoğlu’nda son 13 yılda bina stoklarına yatırım yapıldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Demircan, “Bir şehri ayağa kaldıran ticareti, alışverişi ve tercih edilmesidir. Hareketin olmadığı yerde bereketin de olması mümkün değildir” şeklinde konuştu.

Beyoğlu projeleri MİPİM 2017’nin gözdesi oldu!

Beyoğlu, 35 yatırımcı ve 47 proje ile MİPİM 2017 Gayrimenkul Fuarı’na damgasını vurdu.

Beyoğlu projeleri 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi!

MIPIM 2017 Fuarı dün başladı. Fuara katılan Beyoğlu Yatırımcılar Grubu’nun, değeri 20 milyar doları bulan projeleri, 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi

Taksim 360 projesi, Beyoğlu'na yeni bir soluk getirecek!

Türkiye'nin en büyük dönüşüm projeleri Beyoğlu'nda hayat buluyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Taksim 360 projesi tamamlandığında Beyoğlu'na yeni bir soluk ve zenginlik getirecek" dedi.

Beyoğlu'na 3 yılda 10 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Ülkemizin en prestijli ve değerli projeleri, en büyük kentsel dönüşüm projeleri Beyoğlu’nda yükseliyor. Yaşanan talihsiz olaylara rağmen önümüzdeki 3 yılda bölgemizde 10 milyar dolarlık bir yatırımın hayata geçmesini bekliyoruz. " dedi.

Beyoğlu Belediyesi'nden MIPIM 2017 çıkarması!

Beyoğlu dev projeleriyle MIPIM 2017'nin gözdesi olacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "Tarlabaşı ve Piyalepaşa projeleri katıldığı tüm yabancı fuarlarda karşılığını alıyor. Finalde de Beyoğlu kazanıyor" dedi.

Beyoğlu'ndaki projeler dünyaya örnek olacak!

Beyoğlu Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Demircan, ''Narmanlı Han ve Cihangir'de yapılacak sosyal tesisle bölgeye yeni bir soluk gelmesini bekliyoruz'' dedi.

İşte Beyoğlu'nun projeleri!

2004 yılından bugüne Beyoğlu'nda kültürel ve ekonomik anlamda ilçeye hayat katan fikirleri uygulamaya koyan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Bursa Hayat'a konuştu. Demircan, Beyoğlu'nun Türkiye'nin yansıması olduğunu belirterek, "Her yer dursa Beyoğlu durmaz" dedi.

beyoğlu kent projeleri Haberi

beyoğlu kent projeleri

Milliyet Gazetesi yazarlarından Songül Hatısaru bugünkü köşesinde Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan ile gerçekleştirdiği röportajını yayınladı.

Beyoğlu, İstanbul’un, hatta Türkiye’nin kalbi!.. Nasıl ki Times Square’dan bir kare gördüğünüzde New York’u ve ABD’yi, Taç Mahal’i gördüğünüzde Hindistan’ı, Big Ben’i gördüğünüzde Londra ve İngiltere’yi düşünürsünüz, İstiklal Caddesi’nde insan selinin arasında tramvay, simitçi ve kestaneciden oluşan o klasik tablo da dünyanın her yerindeki insanlarda Türkiye imajı uyandırır.

Elbette Beyoğlu, İstiklal Caddesi’nden ibaret değil. Kuzeyde Kağıthane Deresi’nden güneyde Karaköy İskelesi’ne, batıda Sütlüce’den doğuda Kabataş’a kadar uzanır. Ve barındırdığı tüm semtlerdeki farklılıkların, renkliliklerin, çok kültürlülüğün mozaiği, İstiklal’de dünyanın dört bir yanından gelen insanlarla taçlanır. Seçimlerin yaklaştığı şu günlerde yerel yönetimler gündemin üst sıralarında. Ancak Beyoğlu’nun yönetimi her zaman önemli bir gündem maddesidir. Üstelik sadece İstanbul’da değil, tüm...